02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

takto si predstavujem koniec sveta ... ~ Recenzia hotela Sitia Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:takto si predstavujem koniec sveta ...
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Samotný hotel nemá chybu, bohužiaľ, dostať sa k nemu je ako cesta na samý koniec sveta. Na okraji záujmu turistov, ale aj samotnej CK a ich delegátov.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela dobrá, ale hoci v anotácii k hotelu je deklarovaná vzdialenosť od letiska cca 120 km, pravda je taká, že nám cesta trvala plné tri hodiny! Autobus totiž rozvážal turistov od severu až k južnej Ierapetre a späť, takže po cca hodine cesty ste opäť na tabuliach videli vzdialenosť do Sitie 135 km! Podotýkam, že vodič autobusu neurobil jedinú prestávku na toaletu a ak ste si na letisku v Heraklione nekúpili fľašu vody, tieto nekonečné hodiny ste strávili o hlade a o smäde tak ako my. Bolo to nesmierne únavné. Na hotel sme dorazili o 01,30 v noci /odlet z BA bol o 18,50/, našťastie na recepcii hotela sa nám dostalo prvej pomoci v podobe čapovaného piva, v chladničke hotelovej izby bola fľaša vody a dva obložené chlebíky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie nehodnotím na päť hviezdičiek, hoci bolo na slušnej úrovni. Dojem kazil stuchnutý zápach v priestoroch izby a kúpeľne.
Služby:
starstarstarstarstarstar
K službám hotela nemám výhrady, boli sme veľmi spokojní. Denne upratované, vymenené ručníky a osušky, ale aj posteľná bielizeň. Fľaša vody však už nebola doplnená počas celého pobytu, taktiež káva a čaj. To však nepovažujem za nedostatok, nakoľko voda bola pitná a do 23,00-tej hodiny možnosť akéhokoľvek pitného režimu v bare.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Okrem športových animácií v bazéne počas dňa a trápnych programov pre dospelých vo večerných hodinách sme nezaznamenali nič iné. Mesto je síce pomerne veľké, ale miestne obchody a supermarkety večer už zatvorené. Na promenáde boli asi tri minimarkety pre turistov, tie boli síce otvorené, ale bol problém kúpiť ešte aj magnetky Sitie. Pri mori žiadne športové aktivity, čo pre nás predstavovalo výhodu.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bez nedostatkov. Jedla, ovocia aj zákuskov dostatok, žiadne rady, dosť miesta na sedenie - s krásnym výhľadom. Jeden nedostatok by sa predsa našiel-bravčové steaky boli občas cítiť rybacinou.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Súhlasím s niektorými recenziami, že v galérii CK odfotená verejná pláž. Pláž patriaca k hotelu úzka a absolútny nedostatok lehátok a slnečníkov. Ak ste si ráno o ôsmej lehátka neobsadili, mohli ste sa váľať len na osuške v horúcom piesku a do tváre pražilo slnko ... Aj keď ste si ráno privstali a lehátka si obsadili, mali ste ho voľné len vtedy, ak vám nejaký ryšavý nemecký turista /tváril sa tak, možno bol Slovák/, nevyhodil vaše osušky o niekoľko metrov ďalej. Mali sme problém ich vôbec nájsť. Inak more krásne, čisté, žiadne riasy ani odpad. Zlý vstup a výstup z mora kvôli pruhu väčších kameňov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Alysia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela