02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Begeti Bay (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Po zaplateni(skoda,ze az po zaplateni) tejto dovolenky som citala jednu recenziu,ktora zacinala PEKLO,PEKLO,PEKLO(uz vtedy sa mi vlasy jezili,ale dufala som,ze to nebude take zle,zial bolo) a musim bohuzial len suhlasit...HORSIE AKO PEKLO a nikdy viac tento hotel a nikomu ani neodporucam,pokial nechce vyhodit nemale peniaze uplne "do luftu"!!!Jedine by som tam poslala tu pani,ktora nam ho v cestovke veeelmi vrelo odporucala,aj s celou jej rodinou nech si to tam uziju.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Koniec sveta!Alebo ako sa vyjadril jeden ucastnik pobytu"tu skapal pes".V okoli hotela nefungujuce,zdevastovane taverny(nasli sme 2 ako tak vyzerajuce a fungujuce),2 celkom schopne supermarkety a pozicovna aut s cestovnou agenturou,ktora ponuka vylety(aspon ta stala za nieco).Inak smrad,vsade neporiadok,vytekajuce "nieco" po ceste,co sme nevedeli,ci su splasky z toalety,alebo co.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
osarpany hotel,spina,plesnina v hygienickych zariadeniach ci uz na izbach,alebo aj v spolocnych priestoroch.Stare zariadenie izieb,TV pamata este asi moju babicku :-),trezor zrejme este z cias 2.svetovej vojny a to "radio"zabudovane v stene ani nehovorim:-)Uteraky roztrhane,tiez nevonali prave najprijemnejsie(smrdeli)
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
to ani nekomentujem!Kedze sme sa hned prvy den stazovali(podotykam,ze nas bolo 16 ludi),tak sme zvysok pobytu boli "na odstrel".
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
zabava ziadna...akurat bol raz do tyzdna tzv. gretsky vecer,ktory spocinal v tom,ze sa poobede ugrilovalo nejake maso a vecer sa pustala hudba pre ruskych dovolenkarov.O nejakych animatoroch pre deti(pre all inculisiv) sme tak akurat mohli snivat. A co sa tyka sportu,tak tyzden sme pytali lopticky na stolny tenis,ale kedze nasi ruski spoludovolenkujuci pobrali za 3 dni 18 lopticiek,tak sme boli odbiti,ze uz lopticky nebudu,lebo sa stracaju. Tenis za poplatok,basketbal za poplatok,biliard za poplatok...skratka,zaplatit za vsetko,ked sme nechceli umriet od nudy.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
all inclusive spocivalo v tom,ze bola k dispozicii voda zo stroja na vodu(tzv. galony),kde vsak za kazdym poharom bolo treba behat ci uz od bazena,alebo aj z tej "uzasnej" hotelovej plaze. Ked sme si chceli nacapovat vodu do flasky a zobrat so sebou na plaz,tak nas sfukli ako sviecku,ze to sa nemoze :-).Podotykam,ze poobede uz neboli ani plastove pohare k dispozicii,tak sme potajomky,ako zlodeji capovali do flasky a trpli,kto nas uvidi a zase vyhresi,ako keby sme si capovali whisky:-)Ostane nealko(Fanta,Sprite...) tiez capoval casnik,casto bol odbehnuty niekde,tak sme tam stali pri pulte aj 10 minut a poctivo cakali :-).Co sa tyka stravy,tak prve 3 dni sa este dalo,ale potom to uz bolo len opakovanie toho isteho dookola,posledne 2 dni sme uz len pozerali na to jedlo a tuho rozmyslali,co si vlastne nalozit,lebo vsetko nam uz liezlo hore krkom(napr. zakusok-ovocna zelatina bola 3x po sebe k veceri..bleee)Z ovocia sa stale opakoval cerveny,zlty melon a hrozno(krajina plna ovocia,nektarinky nam rastli v priamo v hotelovej zahrade) a podavali len melon,hrozno,melon,hrozno,melon,hrozno:-)O lahkom obcerstveni pocas dna nejdem ani pisat,lebo sa iba rozculim opat a tzv. "lunch box",ktory bol poskytovany v pripade,ze idete niekam na vylet,tak to je tiez bez komentara radsej.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelova plaz opisovana ako strkova plaz v pokojnej zatoke,je tak akurat iba na obrazku.Kamene,kusy skal,na ktorych si dorezat nohy a k tomu neporiadok,osrapanych 5 lehatok a roztrhane 3 slnecniky.Priamo pri plazi mala kaplnka s terasou,lkde sa po veceroch stretavala grecka mladez a cinnost,ktoru tam robili,ani radsej vediet nechcem:-) a potom my sme mali pouzivat tie lehatka,na ktorych sa nachadzalo po tych nocnych "akciach" kadeco...hnus.Pokojna zatoka spocivala v burlivych vlnach:-),ktore uplne znemoznovali vstup do mora,kedze dno mora bolo sami balvan,skala a odporucana obuv do mora bola na figu(tu by potreboval clovek brnenie!!),pretoze plytka voda,burlive more a velke kamene na dne sposobili akurat to,ze ho vlna zvalila a otrepala rovno o tie kamene. Spominana piesocnata plaz nedaleko hotela bola este vacsia pohroma,vsade spina(odpadky,prezervativy,plastove flase,vyplavene riasy z mora...). Jedina mozna pouzitelna plaz bola plaz pri hoteli Creta Star,lenze tu bolo treba zaplatit za lehatka a slnecnik samozrejme,alebo ist este kusok za nu,cize slapat od nasho hotela cca 2km(tym sme mali aj dalsie vydavky a samozrejme prichadzali sme o to,co sme mali zaplatene,kedze sme sa doobeda odtrepali prec a prisli vecer naspat.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela