02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vyborna dovolenka ~ Recenzia hotela Sirens Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Sirens Beach ★★★★
Grécko / Kréta / Malia
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vyborna dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vzdy citam recenzie a pomahaju mi vybrat dovolenku, ale ja pisem prvy raz. Vsetko sa nam pacilo, okrem toho, ze sme mali poslednych 5 dni vlny. Hoci domaci tvrdili, ze su prvy raz za sesonu, ja im moc neverim.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Priamo pri mori. Okolo hotela obrovska zahrada, tam si nasiel miesto kazdy. Neexistovalo nijake obsadzovanie lehatok a tych bolo dostatok aj pri bazenoch, aj pri mori a zdarma.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme boli spokojni, aj ked sme nemali vyhlad na more, ale na prijazdovu cestu maskovanu zahradou.Vsetko v poriadku, len zo zaciatku trochu maly ulozny priestor {skrine)neskor sme si zvykli. Kupelna / standart.Pekne cisto, uteraky menili aj vankus nam dali naviac.Klima fungovala bola prijemne regulovatelna.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personal ochotni, mily a usluzny. Samozrejme aj my sme boli k nim.Delegatka velmi ustretova. Vsetko vysvetlila a vybavila.Plazove osusky vymienali podla zelania. Pre nas doteraz najdrahsia dovolenka,ale stalo to zato. Auto sme si nepozicali, ale kazdy vecer sme sa boli prejst v centre, je to velmi rusne, hlavne mladi Anglicania. No nas hotel bol v tichom prostredi.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Sport / to sme si prisli na svoje. Bol tam krasny fitnes aj s trenerom, stolny tenis, tenisove kurty a pri mori vsetko od vymyslu/ skutre, banany ... Vecer pri dvoch baroch volne posedenie,ale v teatri - v samostatnej budove -kazdy vecer animatori predvadzali nejaku show v anglictine, nemcine, ci taliancine.Slovakov a cechov bolo malo, vacsina hosti bola Nemci a rozna zmes aj Izraelci. Cez den animatori pracovali s detmi i s dospelymi pri bazenoch. Bazeny boli dva velke, dalo sa krasne plavat.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme boli spokojni. Vzdy sa strava po tyzdni okuka,ale dalo sa vybrat. Aj napriek sportu sme predsa pribrali. Vybornym kolacikom sa nedalo odolat.Nebudem opisovat, co vsetko podavali, lebo tam boli kazdy den nejake speciality a to sa nam ohromne pacilo.V bare vecer napoje a vino, ouzo, vermut, vodka, rum atd.
Pláž:
Plaz udrziavana,piesok horuci, lehatka zdarma a dost. More krasne priezracne, ale pre nas dost dlho plytke. Plavame radi, tak sme vzdy plavali ku ostrovu a spet. Dokonca aj cez vlny. Bol to zazitok.Plazove osusky za depozit.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Lenka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela