02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Miramare B ~ Recenzia hotela Miramare (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Miramare B
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hodnotim budovu B kedze v nej sme byvali,chceli sme ju aj vymenit ale nepochodili sme ani na recepcii ani u nasej delegatky. Tento hotel bol uz viackrat hodnoteny,ale musim suhlasit s prerdchadzajucimi hodnotienami.B-cko je najdalej(asi 150m) od mora,potom je C-cko ktore je asi 50m od mora,hned vedla hotelu High Beach,ktoreho sluzby sme vyuzivali a A-cko ktore je priamo na plazi.Fotka v katalogu CK je A-cko.Celkove hodnotie davam vysoke len preto ze hotel High Beach je krasny a jeho sluzby su na vynikajucej urovni.Vsetci od upratovaciek az po managerov sa Vam stale s usmevom pozdravia.Vedeli sme ze ubytovanie v Miramare nebude luxus,to by ani nevadilo,ale hluk z ulice je nieco strasne,motorky ,stvorkolky a po nociach hudba z barov plus podnapita mlades ktorej je tam pozehnane.Keby nam niekto ponukal este raz Miramare B tak URCITE nie ale keby High Beach alebo keby CK garantovala ubytko v A-cku tak tam by sme isli.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha B-cka je najhorsia,najrusnejsia a aj najhlucnejsia kedze pod oknami su dve bary(Charlies a ?) v ktorych hra hudba do tretej rana a spolu s hudbou aj "zabavajuca" sa podnapita(anglicka,irska,holandska) mladez ktora po zatvoreni barov ide na plaz a pri navrate na hotely musi ist popod vas balkon a to v case medzi 6-7 hod rano! Krasny budicek :-).
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
3+ je velmi dobre hodnotenie,ubytovanie v B-CKU je na urovni Turistickej ubytovni!Tri postele z toho dve spojene na manzelsku,stolik na ktorom bol televizor-prenosny,zrkadlo,skrina,stolicka.Kupelna mala, to by ani tak nevadilo, len keby sprcha bola oddelena aspon nejakym zavesom,po sprchovani cela kupelna plavala.Klimu som ani neskusal pustat lebo nevyzerala velmi hygienicky dost spinava,zanesena.V izbe mala kuchynska linka s chladnickou,drezom a dvojplatnickou,netusim naco ked vsetci klienti vyuzivaju ALL Inclusive.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Kedze sme vyuzivali sluzby Hotela High Beach,ktore boli fakt vyborne tak hodnotim 6. Cistota velmi dobra,pani ktore upratovali dali si na tom zalezat.Obliecky na vankusoch prezliekali kazdy druhy den tak isto aj vymena uterakov.Boli sme dvaja a stale menili vsetky tri male aj tri osusky.Mali sme problem so syfonom na umyvadle,po nahlaseni do pol hodinky vymeneny za novy.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pred B-ckom je bazen s lezadlami ale ten nevyuzival nikto lebo za nas pobyt nebol ani raz vycisteny ale v komplexe High Beach boli tri bazeny,vyrivka+detsky bazen s cca.15cm vodou,ciste, kazdy den cistene.Detsky bazenik tam je ale nieje tam vsak ziadna smyklavka pre deti. Na plazi za poplatok vodne bicykle,banan,vodne skutre a dalsie vodne atrakcie.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava vyborna,stale plno zeleniny a vsetko mozne.Urcite sa tam vystravuje kazdy. V plazovom bare na obed zelenina,masko,caciky,feta, pecivo,kolaciky slane aj sladke. Plazovy bar funguje od 10.00(stale zacali skor) do 23.00(ten cas zase nedodrzali ALL koncil skor,po skonceni uz len za peniaze).Nealko rozneho druhu,od cistej vody po niekolko druhov dzusov.Alko miestnej vyroby asi 6 druhov,pivo,biele a cervene vino,rozne miesane drinky,zahranicne alko,ako u nas za €. POOL bar nealko napoje,pivo,zemle-oblozene,gofry a pre deti zmrzlina po cely den od 10.00 do 18.00,zmrzlina aj pocas ranajok,obedov a veceri v hlavnej restauracii.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz piesocnata,pozvolny vstup do mora.Super. Pred plazou maly ostrovcek ktory zabranuje velkemu vlnobitiu takze more viec menej kludne.Slnecniky zadarmo,dostatok, my sme si vsak pri ceste na ranajky obsadzovali miesto, nie preto ze by ho bolo malo ale skor preto aby sme boli stale na tom istok mieste.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Fero
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela