02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

postrehy ~ Recenzia hotela Miramare (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:postrehy
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Krasne more, plaz pri hoteli, fantasticka strava zmiernuju sklamanie z ubytovania a sluzby delegata. Ak by sme dostali ubytovanie priamo pri mori ako slubovala ponuka cestovky a naozaj tu boli 8 dni a nie 7 (z osmeho dna sme vyuzili len 3 hodiny aj to v lietadle, pricom do BA sme cestovali s medzipristatim v KE o com nas nikto neinformoval) a keby nasa delegatka sa tvarila a snazila ako delegatka, ktora je aktivnym zastupcom CK, starajucim sa o svojich klientov, tak by som dala urcite vyssie hodnotenie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha vyborna, pavilony maju svoju vlastnu plaz a zaroven su sucastou mestecka Malia. Nachadza sa tu vela obchodov, taverien,pozicovni aut a stvorkoliek. Autom, autobusom sa da zajst aj do Heraklionu ci inych miest. Oproti hotelovej plazi je maly ostrovcek s kostolikom, kde sa da doplavat alebo pri brehoch snorchlovat.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vyobrazenie hotela na webovej stranke nie je pravdive. Je tam fotografia vedlajsieho hotela a len kusok z pavilonov patriacich rezortu High beach a Miramare. Vobec sme nebyvali 20m od mora ale vzadu na kopci za pavilonmi, za zahradou, na rusnej ulici, kde zabava svajciarskej, holandskej a nemeckej mladeze koncila v rannych hodinach. Izby jednoduche ale ciste. Fen na izbe nebol, za to tam bola komplet vybavena kuchynka aj so sporakom - asi bonus k all inclusive :-)zjavne nikdy nikym nevyuzivana. Kupelna 2x2 m t.j. spolu sprch. kut + WC + umyvadlo. Podotykam bez moznosti vetrania (alebo len do izby). Jedine plus, upratovacka vzdy perfektne poupratovala (taky poriadok a cistotu som nezazila ani v 5* hoteli).
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Sluzby hotela su ok. Personal velmi usluzny,mily, nevtieravy. Pozdravi vas manager restauracie, upratovacka aj zahradnik. Prekvapi vas dokonca zaujem casnikov a barmanov naucit sa par viet alebo vyrazov v slovencine. Zial najslabsim clenom timu bola nasa delegatka. Videli sme ju 2x. Na letisku kde nas privitala ale na hotely uz s nami nesla. Vodic autobusu nas vysadil aj z kuframi v meste a mavnutim ruky naznacil smer k rezortu. Tak sme sami nasli hotel, sami sa ubytovali. Prileteli sme nad ranom a lutovala som rodicov s malymi spiacimi detmi, ktori s kuframi, batozinou a detmi na rukach hladali rezort.Delegatka prisla az vecer. Povedala nam par zemepisnych informacii o Krete, ponukla vylety a to bolo vsetko. Az casom sme sa od ostatnych ostrielanych turistov, ktori prisli o tyzden skor, dozvedeli ze fen sa da pozicat na recepcii za zalohu, rovnako aj plazove osusky (ale za take poplatky, ze sa vam oplati kupit v meste v stanku vlastnu, ktora vam aj ostane). Alebo co mozme a co nemozme vramci all inclusiv, lebo tam boli aj hostia co mali premium all inclusive. Az na posledny den sme sa dozvedeli od inych hosti ze nam mala delegatka na zaciatku rozdat permanentky na nemotorove vodne plavidla, ktore sme mohli vyuzivat zdarma pocas pobytu. Informovanost a starostlivost ci zaujem o zverenych hosti zalostna..
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na nastenke pri recepcii visel tyzdenny rozvrh vecerneho programu v plazovom bare. Vyzeral velmi pestro, ziva + repro hudba striedala tanec. Na nase sklamanie program bol v skutocnosti len kazdy druhy den. Rezort nema ziadne sportoviska, na plazi je pozicovna vodnych bicyklov, skutrov a pod. Pre male deti je tu krasny hoci mensi detsky areal kde sa im aktivne venuje mila animatorka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava fantasticka. Jedalen utulne prerozdelena na tri rozne sektory (nemate pocit zavodnej jedalne) prijemna hudba, ciste obrusy, vzdy volne stoly, dostatok jedla a bohata ponuka naozaj zo vsetkeho. Dve tematicke vecere: maso na grile a ryby - morske zivocichy. Vynikajuci syr feta, husty grecky jogurt, chutne a dozrete! ovocie a vlastnorucne dopestovana zelenina z vlastnej zahrady za pavilonmi. Naozaj vsetko vynikajuce.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz vlastna, s lehatkami aj slnecnikmi. Lehatok je naozaj dost, ranne obsadzovanie lehatok osuskami tu naozaj nehrozi. Plaz vzdy upratana, cista. Neotravuju vas podomovi predavaci len okolo vas prejdu a ak neprejavite sami zaujem ani sa nezastavia. Plavcici nenapadne kontroluju ci na plaz nechodia ini ako ubytovani hostia, ak ano taktne ich upozornia ze plaz s lehatkami patri len hotelovym hostom. More fantasticke, uzili sme si aj vlny aj plavanie aj snorchlovanie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Renata
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela