02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Časť B, najďalej ~ Recenzia hotela Miramare (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Časť B, najďalej
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vďaka službám AI, ktoré sú čerpané cez High Beach 4* je táto dovolenka o niečo lepšia, no samotný Miramare by som ohodnotila horšie. Ušla sa nám špinavá detská postieľka s čistým postelnym prádlom, do pol hodiny, po manželovom dohovore bola vymenená. Po sťažnosti delegátke na hluk z ulice, nám po 4 dňoch vymenili izbu za tichšiu,čo nám prišlo zvládnuteľné. Ubytovaní v časti B, je najďalej, mimo areálu.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Voči moru a reštaurácii, kde sa podávalo jedlo, bol Miramare B o dosť ďalej, avšak nebol ani súčasťou areálu. Ale dalo sa to zvládnuť, no absolvovať túto trasu minimálne 3x oboma smermi je občas náročné, najmä s malými deťmi.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie jednoduché, už aj zastarané, napr.piskľavá a krikľavá malá Tv, už aj šumiaca a čudné zvuky vydávajúca. Pomerne čisté, i keď klíma sa mi videla dosť špinavá a určite boli chumáče prachu pod posteľou. Pani upratovala, avšak lepšie, keď sme boli mimo izby. Uteráky menené každý deň, posteľné asi v polke pobytu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobré hodnotenie vďaka High Beach 4*, pretože sme mohli využívať všetko, čo ponúkal.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Šport sme nevyužívali, hotel High Beach mal aj posilňovňu a viac bazénov. V areáli bolo detské ihrisko, ale aj detský klub, podstatne lepší, no priestory, vnútorné, boli otvorené od 11 do 15, či 16-tej.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborné, veľký výber jedál, nápojov, ovocia, zeleniny, syrov, pečiva, bola zmrzlina. Myslím, že každý si prišiel na svoje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Lehátka pre Miramare a High Beach boli bez platenia, buď s alebo bez slnečníka, keď sme prišli našlo sa voľne miesto, no kto chcel konkrétne, musel oprísť skôr. Pláž piesočnatá, pekná, akurát špačky mi vadili a bol neporiadok, keď boli neporiadní ľudia (kelímky), inak čistá, bez rias.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Saša
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela