02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

recenzia ~ Recenzia Carolina Mare (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
odporúčam každému, čo potrebuje vypnúť, nie je to dovolenka pre ľudí čo zbožňujú rušné noci a shopping.. ale skôr pre vyššie ročníky a rodiny s deťmi(bolo nás tam hojne)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
v tichej časti Málie..niekto by povedal , kde líšky dávajú dobrú noc..pre mňa raj na zemi
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
za príplatok ubytovanie v novostavbe..izby superior krásne, vkusne a účelovo zariadené, veľmi dobrá poloha a hlavne pár metrov od pláže..fakt výborné chyžné upratovali dôkladne..veľká pochvala im
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
bar Poseidon- podľa môjho názoru vyššia úroveň aj príjemnejšia obsluha a hlavne ticho..no od piesočnatej pláže a vstupu do mora bez kameňov trošku ďalej, takže sme nevyužívali bar Zeus- tak tam bolo rušno...all inclusive - ponuka nápojov zdarma..super myšlienka, no zlá ponuka..toľko ginu sme v živote nevypili:_)))) obsluha na mňa pôsobila dojmom, že v polovici septembra majú všetkého plné zuby..úsmev na perách som nevidela..ale zase bez tringeltov?....ani sa nedivím:-))))) doplnkové stravovacie služby na pláži super...síce stále ten istý sortiment, ale chutné, voňavé a v dostatočnom množstve..čo sa samozrejme odzrkadlilo na váhe:-)))))
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
šport???postrehla som, že občas "animátor"zbieral na pláži volejbalové mužstvo..a možno trikrát za pobyt cvičili žienky v bazéne... zábava? hlasná hudba z reproduktorov baru po celý deň, večer zosilnená:-)))) dvakrát za pobyt tanečné vystúpenie nejakej miestnej dance skupiny, prvykrát to bolo super..opakované už nezaujalo, možno počas plnej sezóny bola zábava rušnejšia..
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
tak stravovanie bolo výborné..nikdy by som neverila, čo jeden človek dokáže zjesť:-))))boli takí, čo otáčali aj 5 krát ... každý deň som si hovorila,pri pohľade na tie plné stoly vábneho jedla ...bože , koľko ľudí vo svete hladuje...ale samozrejme sme sa zapojili do davu:-))) aj keď sa jedlá viacmenej opakovali, stále si bolo z čoho vybrať..a hlavne stále dopĺňali...a my sme jedli, pili, hodovali.. obsluha výborná, čašníci s úsmevom na perách zbierali haldy použitého inventáru, stále tam pobehoval šéf čo na všetko dohliadal..proste usilovné včeličky...skláňam sa pred nimi
Pláž:
starstarstarstarstarstar
výborná, hlavne pred naším hotelíkom, piesoček vyhriaty..vstup do mora pozvoľný, bez kameňov...proste super až na tie ohorky cigariet po celej pláži (kultúra klientov:_)))
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Viera
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela