02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Fajný hotel ~ Recenzia Carolina Mare (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fajný hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:28.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi príjemný hotel, priamo na pláži, v tichej lokalite oblasti Malia. Celkovo hodnotím hotel veľmi pozitívne, všetko sa vybavilo ak sme mali problém. Neďaleko hotela je supermarket, ceny normálne, určite lacnejšie ako v centre BA. Akurát si dávajte pozor na to, že tento hotel je extrémne rodinný, to znamená, že je tu veľmi veľa detí = ráno o 6tej možný budíček na plač dieťaťa o 3izby ďalej, počas obeda+večere deti behajú všade, vrieskajú atď. Berú sem už aj batoľatá (od 6.mesiacov). Niekedy to bolo na nervy, ale dá sa to zvládnuť, barman pomôže :)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V tichej lokalite, asi 2km od centra Malie, čo je diskotékové mestečko, preto pre rodinky s deťmi odporúčam radšej ešte prejsť cca. 1km do Stalis-u, a tam sú už obchody s reštauráciami. Cez deň veľmi krásne prímorské mestečko. Všade veľmi čisto
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo kvalitné, zodpovedá momentálne 3*. Vzhľadom na to, že hotel sa momentálne neustále prerába (ale Vás to určite rušiť nebude, na to si tam dajú obrovský pozor, veď z turistov žijú). Reštauračná časť úplne nová, vonkajšie bary po rekonštrukcii. Problém nebol ani s klimatizáciou, ani s kúpeľnou, postele klasické.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Veľmi dobré sú tu služby, Gréci vedia čo chceme :) stále sa usmievajú, pomáhajú, porozprávajú sa ak treba. Služby aj vonku na ulici na vysokej úrovni. Požičovne aut a motoriek fungujú bez problémov. Ceny sú oveľa lepšie vo vonkajších požičovniach ako v hoteli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Veľmi sme šport neriešili, boli sme si odpočinúť :) ale sú možnosti, všetko sa dá nájsť. Zábava- centrum Malie je plná diskoték, v hoteli až tak toho veľa nie je čo sa týka zábavy, je tam v podstate kľud, čo sme aj čakali.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi dobré, široký výber jedál, celý deň prísun nápojov a alkoholu. Stravovanie vo vonkajších baroch je v pohode, nič prekvapivé, zodpovedá 3* aj cene :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž veľmi dobrá, piesočnatá. V mori si treba dávať pozor na skaly a na ježkov, ktorí sa skrývajú pri skalách, ale celkovo je to v pohode. Voda perfektná. Cca 100-150m od hotela je v zátoke čisto piesočnatá pláž, ale tam sú už lehátka za poplatok. Oplatí sa tam kvasiť pol dňa, alebo aj celý deň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vlado
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela