02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Naparádu ~ Recenzia High Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
HIGH BEACH HOTEL ★★★★★
Grécko / Kréta / Malia
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Naparádu
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Proste "naparádu".
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha - v podstate väčšia dedina, ktorá žije turizmom, rušno do neskorých nočných hodín - v hoteli to ale človek nepočuje, aj keď do ulíc je to na skok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi pekný, rozumne riešený hotelový komplex. Niekoľko budov, medzi nimi 3 bazény a to všetko v peknom - záhradnom veľmi starostlivo udržiavanom prostredí. Izby a vybavenie klasika - žiadny prepych, ale pri mori ich predsa človek využíva hlavne na prespanie. Na izbách je samozrejmosťou klíma.
Služby:
starstarstarstarstarstar
V podstate sa personál snaží urobiť, čo Vám "na očiach vidí". Vysmiati, milí, úslužní. Jedinou hanbou je prístup k internetu. Wi-fi katastrofálna, stále sa reštartovalo pripojenie a hľadalo signál - neviem či to bolo polohou našej izby. A prístup k i-netu cez Wi-fi platený. Nie je drahý ale v dnešnej dobe a v takomto hoteli... Pri najhoršom sú na recepcii 2x PC s bezplatným i-netom.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Každý preferuje niečo iné a myslím, že pokiaľ človek veľmi chce, tak si tu niečo srdcu blízke nájde.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Za týždeň som pribral 2 kg. Strava výborná, ale čakal som väčší sortiment rybieho mäsa (keď už majú to more...). Možno ich neponúkali na základe historických skúseností (...nemíňali sa...). Milo ma prekvapila skutočnosť, že hneď po príchode do hotela (8:30 ráno - leteli sme zavčasu) nás recepčná vyhnala na raňajky, aj keď ubytovanie bolo garantované až od 14:00.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Stále fúkalo. Hlavne prvé dni. Nevadilo to, práve naopak - aspoň to trochu ochladzovalo a zmierňovalo to neznesiteľné teplo. Aj keď boli veľké vlny, more bolo čisté a piesok vírilo až tesne pri brehu. Voda deň odo dňa teplejšia, ale stále dokázala osviežiť. Veľmi pozvolný vstup do mora - ideálne pre menšie deti, 30 metrov od brehu stále dočiahnete dno. Po hotelovej pláži často chodil chlapík a zbieral odpadky. Hneď pri pláži je plážový bar s veľmi ochotnými čašníkmi ;-).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Dušan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela