02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborná dovolenka pre rodinu s malým dieťaťom! ~ Recenzia Hotelový komplex Louis Creta Princess (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka pre rodinu s malým dieťaťom!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:16.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel splnil naše očakávanie. Info CK Koala bolo kompletné. Ide o veľký rezort na okraji gréckej dedinky, ktorý nám poskytol všetko, čo sme potrebovali. Cestovali sme s malým dieťaťom. Výbornú prácu odviedol animačný tím. Vyzužili sme možnosť požičania auta pred fakultatívnymi výletmi, navštívili sme jedinečné pláže v Elafonissi a Falassarna a typické krétske dedinky. Na Fiate Panda sme prebrázdili serpentíny v krétskych horách.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Priamo na pláži, nevyhovujúca pre turistov, ktorí cestujú za zábavou v nočných kluboch. Túto suplujú pestré hotelové animácie vrátane detskej mini disco. Ich hodnotenie je vecou vkusu. My sme boli spokojní nadmieru, aj náš malý syn. Do neďalekej Chanie premáva zdarma hotelový autobus 3x denne, miestna doprava á30 min. za cca 2eurá. Mesto sa oplatí navštíviť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel nie je novostavba, je však v udržiavanom stave. Na izbe sme nenašli žiadnu chybu, vzhľadom k tomu, že sme zájazd kúpili v super last minute boli sme ubytovaní v izbe bez výhľadu na more, čo nám neprekážalo, citlivejším mohol vadiť šum centrály klimatizácie, pri zatvorenom okne sotva počuteľný. Niektorí turisti očakávali deluxe resort, tí boli sklamaní. Kategória hotela nezávisí od veku samotného hotela, vedia to turisti, ktorí cestujú po hetoloch v centrách európskych miest, ale od poskytovaných služieb, ktoré hotel spĺňa. Garantuje ich sieť Louis Hotels.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výborné. Personál uctivý, hosť je na prvom mieste. Všetko kontroluje hotelový manažér. Základnú angličtinu ovláda takmer každý zamestnanec. Pracuje tam veľa poľských brigádnikov. Vynikajúci mini klub plný hračiek s gréckym i slovenským personálom, denne rôzne aktivity pre deti, maľovanie tvárí, výroba masiek, rôzne hry.
Šport a zábava:
Hotelové bazény - vodná gymnastika, pólo, splash dance pre deti. Tenisové kurty, ping-pong, mini golf, plážový volejbal.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava vynikajúca. Výber dostatočný, všetko čerstvé, chutné. Obedy v reštaurácii pri bazéne - denne grilovanie, 2x týždenne čínsky bufet, 4x týždenne taliansky bufet. Možnosť obedových balíčkov. Večere pestré - v pondelok grécky večer, v stredu taliansky, v piatok gala večera. Nápoje - miestne nealko a alko nápoje bez obmedzenia. Niektoré nápoje za príplatok - čerstvý pomarančový džús, frapé, značkové alko. Zmrzlina. Výhodou bol stály bufet medzi hlavnými jedlami - teplé a studené snaky.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nádherné more - čistá priezračná voda, teplá. Pláž kamienkovo-piesková typická pre grécke ostrovy, pre malé deti je vhodná obuv. Slnečníky, ležadlá i plážové osušky v rámci all inclusive zdarma, bez možnosti vodných športov. Tiché prostredie, málo ľudí, väčšina hotelových hosťov je pri vynikajúcom bazénovom komplexe, vhodnom aj pre úplne malé deti s teplučkou vodou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:JK
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela