02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

3* asi len na papiery... ~ Recenzia hotela Ionio Star (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:3* asi len na papiery...
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:21.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na fotkach vyzera hotel ako tak obstojne, avsak, zblizka ked je clovek na mieste zisti, ze realita je uplne ina ako je prezentovana ci uz v popise alebo teda na spominanych zaberoch. Vid detalnejsi popis nizsie.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V samotnom meste (letovisku) velmi maly vyber restauracii. Maju vsak na dosah (10min pesi) dva vacsie supermarkety + lekaren z postacujucim vyberom potravin a tovaru potrebneho na pobyt (opalovacie kremy, pribory, kupacie "nacinie" :) a pod.) 2km(30-40min pesi) vychodne sa nachadza dalsie letovisko s obstojnou promenadou, kde sa oplati sadnut si do jednej z taverien (Olive tree) pripadne na drink/pivo do jedneho podniku za vacsim parkoviskom :)
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak ma clovek stastie vyfasuje dobru izbu s vyhladom na more a balkonom. Izby s "bocnym vyhladom" na prizemi su v prisernom stave. Zatuchnute bez moznosti vetrania a s tym suvisiaci plesnovy zapach pri ktorom je obtiazne zdrziavat sa v priestore izby.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pokial clovek neovlada grecky jazyk s personalom sa da ako tak dohovorit po anglicky na podpriemernje urovni. V nasom termine vsak bolo badat napersonale unavu konciacej sezony a nedoslednost. Priklad: pricestovali sme po polnoci na hotel kde nas mala cakat studena vecera v chladnicke, avsak, elektrina na izbach ako vsade inde na hoteloch funguje na sposob zasuntia magnetickej karticky do "pristroja" pri dverach. Kedze ale karticka je pripnuta spolu s klucami od izby ktore boli cely den na recepcii, chladnicka bola cely cas vypnuta (cize nevychladena) a riskovat chleba so sunkov zavrety par hodin v nefungujucej chladicke sme sa neodvazili riskovat...
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pre decka je asi najvacsim lakadlom len bazen/plaz. Pre starsich len bar :). V okoli nie su dostupne ziadne pozicovne "vodnych sportov" a bar okrem stolov a stoliciek nedisponuje klasickymi barovymi zabavkami ako napr. stolny futbal ci billiard... Aby sa clovek zabavil pri vode treba si zobrat vlastne hry. Na recepcii je vyber kniziek v roznych jazykoch ktore tu zanechali predchadzajuci navstevnici.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kuchynu obsluhuju dvaja ludia. Vyber tym padom je velmi obmedzeny a clovek niekedy musi cakat resp. oznamit ze nieco chyba... Pri ranajkach sme nezaznamenali ziadnu obmenu jedal. Obedy/vecere su v znameni cestovin (spagety s paradajkovou omackou) plus nejake male "dobrotky" (plnena paprika ryzou, zapekany baklazan a pod) kuchar este naklada vacsinou teple jedlo (maso + priloha - zemiaky/ryza) Salaty su v zmysle nakrajanej zeleniny (paprika, paradajky, cibula) na dochucovanie mi prekvapujuce prislo ze NEMAJU OLIVOVY OLEJ. Dezert v 90% pripadoch je nakrajany melon... Dalsou prelou boli cestoviny carbonara s PARKOM ! BAR: klasicke sladke bulbinkove malinovky su ok. Co sa dalo ako tak z alkoholickych napojov popijat bolo asi len pivo (take festivalova polska 8micka a rakija. Whiskey ktora je v popise AI velmi neodporucam - liehovina so sirupom..., vino prekvapivo kysle, ked tak silou mocou cervene sa da ako tak popijat, ouzo sme neskusali...
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Kamenna platna pomaly zvazujuca sa do mora je velmi smyklava a clovek radsej zlezie do vody po skalach (trciacich 0.5 - 1 meter nad hladinou) pre starsich ludi velmi nevyhovujuce, odporucam vyuzit radsej bazen...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela