02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Najhoršia dovolenka prezentovaná ako najkrajšia ~ Recenzia hotela Almyra & Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najhoršia dovolenka prezentovaná ako najkrajšia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi zlé. Zo strany CK ponúkané ako dovolenka pre náročných, realita celkom iná. Jedná sa o rezort, ktorý francúzska strana využíva ako prázdninový tábor pre deti a navyše je to ešte aj z ich strany kritizované. Nejedná sa o subjektívny názor, nakoľko na tomto sa jednomyseľne zhodli všetci účastníci nášho zájazdu.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha slušná, ale celkový dojem negovaný ubytovaním a prístupom domácich.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strašné. Ponúkané ako 4* hotel pre náročných, ale realita zodpovedá max 2* - staré, neudržiavané priestory a vybavenie apartmánov, čiastočne nefunkčné, veľké množstvo mravcov. Vhodné na jednorázové prespanie v čase núdze, alebo otvorene ponúkať ako 2* - a za inú cenu!
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nič moc. Chýba záujem a ochota, napr. personál z jedálne a kuchyne prichádzal do práce často až po príchode hostí,takže nemali čas sa pripraviť a ani spratať riady z predchádzajúceho jedenia. Neprofesionálne - časté hádky medzi personálom pred hosťami, celková neochota a nezáujem!
Šport a zábava:
Šport prakticky nulový a zábava jedine pre francúzske deti (od malých až po cca 18 rokov), pre ktoré ju zabezpečovali fr. animátori. Neraz diskotéky trvali až do ranných hodín a samozrejme svojou hlučnosťou rušili ostatných hostí.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pomerne slušné, aj keď jednotvárne a neustále sa opakujúce. Zase orientované na fr. klientelu - prevažne rôzne kroasanty a taktiež aj jedálny lístok len vo fr. jazyku.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pomerne pekná a aj čistá, ale bez piesku (minimálne množstvo), prevažne z drobných kamienkov, ktoré unášal silný vietor a spôsobovali hosťom problémy. Silný vietor, ktorý nemal problémy uniesť osúšky, uteráky, osobné veci a aj lehátka do mora (resp. bazéna)mal za následok to, že na pláži sa nedalo dlhšie vydržať a často to bolo utrpením a nie dovolenkou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Ján Šimon
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela