02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sandy Beach Kreta ~ Recenzia hotela Sandy Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sandy Beach Kreta
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkove hodnotenie je priemerne, znacne toto hodnotenie ovplyvnuje hodnotenie stravy a ponuky all inclusive. Hotel akoby zaspal dobu,resp. bar na plazi potrebuje nutne renovovat.Vsetky susedne hotely boli pekne zrenovovane,zmodernizovane. Hodnotenie hotela 3* je absolutne prehnane,a hotel nepatri do tejto kategorie, je to hotel 1*, ma to aj sam uvedene priamo na hotely.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Naopak poloha hotela je uplne super, priamo na krasnej plazi, more bolo ciste, vstup do mora perfektny, to vykompenzovalo z casti negativa.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie v celku ok, ziaden luxus, ale ak ste ten typ ako my, ze izbu vyuzivate len na sprchu a na 6 hodin spanku, inak vsetok cas travite vonku, tak ubytovanie je postacujuce.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sluzby hotela...neviem co konkretne sa mysli, ziadne specialne sluzby hotel myslim neponukal, alebo aspon sme ich my nevyuzili.Ale personal bol mily, ochotny, izby boli vzdy upratane, ciste uteraky..
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Samotny hotel neponukal ziaden sport, ziadne sportove aktivity, cestovne kancelarie nemali ziadneho animatora, tak ako sme to videli vo vedlajsich hoteloch. Kazdy vecer hrala v plazovom bare hudba z notebooku, myslim, ze raz pocas nasho pobytu usporiadali diskoteku, bolo super. Ale ziadna extra zabava, je to skor na ludoch, ktori sa tam stretnu.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo naozaj hrozne, nie sme narocne, sme 3 zeny, ale jest 12 dni to iste je naozaj prehnane. Ranajky boli kazdy jeden den rovnake. "Sunka" to bola ta najhorsia makka salama, ktora sa predava aj u nas, kompoty, kazdy den rovnaky syr, vajicko, musli...proste kazdy jeden den uplne to iste. Obedy a vecere sa striedali, to co bolo na obed v jeden den, bolo na veceru druhy den. Z ovocia ponukali len cerveny melon, ktory bol stale prezrety. Dezerty: ak ste nestihli kolac, tak nam ponukli nejake zele, ktore bolo varene z nejakej mydlovej vody, pretoze tak to chutilo. Z celeho pobytu bola strava uplne sklamanie. je skoda, ze hotel neponukal ovocie, aj pocas dna, kupovali sme si ho v spermarkete a bolo naozaj chutne: hrozno, broskyne, nektarinky...Taktiez nam chybali nejake miesane nealkoholicke napoje ktore by boli v ramci all inclusive, museli sme si to platit (5,- EuR/napoj), aj ked len 1x, pretoze sme zistili, ze personal nema o miesanych napojoch ani len najmensie znalosti. Takze strava a napoje naozaj velka, velka bieda...kategoria bez hviezdiciek.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz bola naozaj pekna, pieskova, cista a pristup do mora bol tiez super. Tu sa neda nic vytknut.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Zuzana Ulicna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela