02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Kavros ~ Recenzia hotela Kavros Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kavros
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka splnila očakávanie.Ubytovanie bolo príjemné a čisté.Strava- vždy sa dalo vybrať. Pekne situovaný bar s bazénom s výhľadom na more.Ak nie ste vyznávač 4 až 5 hviezdičkových hotelov budete spokojní.Pre nás to stačilo.Úplne top hodnotenie nedávam, nakoľko vždy je možnosť sa zlepšovať.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Od letiska je to cca 2 hodiny cesty,ale máme staršie deti takže to zvládli v poriadku i keď sme prišli do hotela vo hod, Gréckeho času.Oproti hotelu supermarket otvorený od rána až do 23,30hod. od supermarketu cca 800 metrobv obchodíkov kde bolo možnosť kúpiť nejaké suveníri. Od mesta Rethzmno je Kavros vzdialený 20 min. autobusom . Osobne sme absolvovali dva krát výlet do tohto mestečka kde je plno pekných uličiek obchodíkov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Deti mali zvlášť izbu takže spokojnosť bolo nám vyhovené a izby sme mali vedľa seba. Na izbe sú malé televízory s USB vstupom takže cez obed sme si oddýchli pri rozprávkach.Na izbe je ,klimatizácia a chladnička. dosť veľký balkón na posedenie a sušiak na balkóne.Izby nám upratovali každý deň okrem nedele a dávali nám čisté uteráky či nové mydielka.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Delegátka každého v noci odprevadila do hotela na recepciu a dohodla prvú schôdzku na ,ktorej ponúkla podrobný výklad o možnosti výletov. V tomto hoteli robí nočné Slovenská recepčná.Nakoľko sme prileteli v noci Hladný a smädný na recepcii nás čakal syr šunka a toastovy chlieb. Priamo na vrátnici ste si mohli načapovať zdravotne nezávadnú vodu.Oproti hotelu sa dalo najesť aj v noci.Nahlásená závada,že sa nedala zatvoriť chladnička bola na druhý deň do 10,00 hod odstránená.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na hoteli aj animátor ,ktorí naozaj robí svoju prácu dobre a od srdca. Ak máte menšie deti tak túto animáciu veľmi nevyužijete. Nakoľko išlo o hranie šípok ping pong - vodný aerobik a večerné akcie pri bare.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Každý deň sme si vedeli vybrať.Ak niekto píše ,že mu bolo zle tak asi len pre to ,že sme naozaj videli ľudí ,ktorí sa nakladali jedno jednalo cez druhé a potom to išli zapiť studeným pivom do baru. Dokonca sme boli viackrát prejedení a išli sme až na večeru ,aby nám trochu viac vytrávilo.Mne osobne chýbalo viac zeleniny na raňajky myslím osobytne šalát bol vždy.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná čistá malé kamienky na začiatku,ale more teplé krásne.Ak sa radi potápate nie je tam možnosť pozorovania nejakého podmorského sveta.To chýbalo synovi ,ale mali sme pekné vlny takže sme sa zabavili .
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Katarína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela