02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Dovolenka splnila naše očakavania ~ Recenzia hotela Kavros Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka splnila naše očakavania
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.01.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka splnila naše očakávania. Pocestovali sme okolie, večer sme sa prechádzali po plázi a po menšej promenáde s obchodikmi a tavernami. V našom termíne bolo veľmi horúco, more bolo kludné, posledné dva dni fúkalo a boli veľké vlny - nedalo sa kúpať ale po toľkých dnoch horúčav to bola príjemná zmena.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborna poloha, hotel priamo na pláži. Z hotela sa dalo ľahko cestovať po okoli - Georgopolis (30 min peši), Chania - hodku autobusom, Rethhymno - 30 min autobusom. Trošku dlhšie trval transport z letiska, cca 2,5h, čo bolo dosť únavné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V súlade s infom z CK. Izby jednoducho zariadené, pravidelne upratované, klimatizované, veľkým plusom bola chlandička na izbe. Bývali sme v "B bloku", izbu sme mali situovanú na východ, čo bolo super. Kúsok od nás mali izbu upratovačky, ktoré nás budili hlasným rozprávaním a buchanim metiel.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Služby v súlade s popisom CK.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pre detičky hotel organizoval animačný program. Zo služieb hoela sme nevyužívali nič, my skôr preferujeme program, ktorý si sami zorganizujeme, takže nám nič nechýbalo.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedla sa pomerne často opakovali ale dalo sa vybrat. Stravu sme mali zabezpečenú AI preto chcem upozorniť všetkých ktorí su zvyknutí na klasický AI aby nečali klasické AI služby, tento typ stravovania by som nazvala very light All Inclusive :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola krásna, piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora. Slnečníky a lehátka bez poplatku. Pozor, nenechávajte si na nich veci, nam zmizli uteráky. Raz za čas hotelovy personál pozbiera uteráky z lehátok, keď pri nich nie su ludia (su na izbách, v reštauracii) a dá ich na jednu kopu, aby sa lehátka uvolnili pre ľudí, ktorí su na plázi. Na recepcii hotela je napísane, že je zakázane rezervovanie lehátok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:V + S
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela