02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kréta-Kavros ~ Recenzia hotela Apollo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Apollo ★★★★
Grécko / Kréta / Kavros
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kréta-Kavros
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka nám splnila naše očakávania. More bolo teplé ale búrlivé, t.j. nedalo sa pokojne plávať až tak s výnimkou troch dní. Vo vlnách to však bolo tiež zaujímavé. Mínus je určite strava. Hoci chutná, ale očakával som viac rýb a domácich špecialít. Iba raz bola barbecue, a to iba kuracina a bravčovina:((( Možnosť fakultatívnych výletov bola rozmanitá. Delegátka Natália bola milá, vždy na telefóne a vždy nám vyšla v ústrety. Pri ceste na pláž okolie-grécke:(.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je vedľa križovatky bočných ciest v smere na sladkovodné jazero Kournas a hlavný ťah Rethymno-Chania. Od hotela do baru na pláži(Vanilla) vzdialenosť 1,2 km. Možnosť odviesť sa mikrobusom tam aj späť doobeda aj poobede. Prechádzka na pláž je dobrá na pretrávenie raňajok a obeda:))). Cez hlavnú cestu(Rethymno-Chania) sa dá prejsť aj podchodom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Slušné zodpovedajúce 3* hotelu. Na prízemí menšie izby o šírku chodby. Pri vchode trošku väčší hluk od vejúcich vlajok, prechádzajúcich áut a blízkej taverny a Funparku pre deti. Izba čistá s klímou, trošku bolo cítiť dezinfekciu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výborné, či na recepcii, v kuchyni alebo v bare. Z letiska a na letisko OK. Pri všetkom bola delegátka.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelový bazén sme nevyužili ani raz lebo sme dali vždy prednosť moru. Po inom športe sme ani nepátrali. Raz sme zažili grécky večer s miestnou živou hudbou, ktorá hrala od 20:00 do 24:00. Bola možnosť si aj zatancovať.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Chutná európska strava (kuracina a bravčovina), iba 3x bola vyprážaná ryba a asi 5x bola ryža s morskými plodmi. Hranolky, zemiaky, špagety, šaláty(olivový, cibuľový kapustový, grécky, cviklový, tsadziki...). Raňajky-klasika ako jogurt, feta, saláma, šaláty, vajíčka, vločky, párky, med, broskyňový kompót. Chutné grécke sladkosti a zákusky,sladké pečivo. Z ovocia iba melón(žltý a červený). Večer 4 druhy zmrzliny. Časy raňajok, obeda a večere dodržané. Z hľadiska výberu jedál bolo toho poskromne ale bolo to chutné a vždy som sa najedol do sýtosti. Pri AI nápoje v cene okrem koktailov. Neskúšali sme brandy, whisky....
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Dostatočne široká a pohodlná piesková pláž s vyplavenými kamienkami. Vybavená lehátkami so slamenými dáždnikmi pre dve osoby v cene. Bar Vanilla so slušným WC kúsok od pláže. Pri výbere zájazdu AI však nápoje sa museli v bare platiť
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ing. Stanislav Javorček
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela