02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pohodová dovolenka ~ Recenzia hotela Tylissos Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pohodová dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Naša dovolenka koncom júna 2014 sa vydarila. Mali sme slnečno počas celého pobytu. More je tam krásne a čisté. Voda bola na začiatku pobytu svieža, ku koncu sa výrazne ohriala. 3 dni nám fúkal silný vietor.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel Tylissos sa nachádza cca. 1 km od mesta Ierapetra, kam sme chodili na každodenné prechádzky. Medzi hotelom a plážou vedie pomerne frekventovaná cesta, čo je prakticky jediné negatívum polohy hotela. Keďže pláž je hneď za cestou, tak toto negatívum bolo takmer bezvýznamné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľká spokojnosť. Všade bola čistota. Na izbe je chladnička a TV. Balkón je primerane veľký. Jediným nedostatkom bol malý a zastaralý sprchovací kút so závesmi. Chcelo by to sprchovací kút na celú šírku kúpelne a so zasúvacími dverami.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál bol veľmi milý a ochotný. Všetko sa odohrávalo s úsmevom na tvári.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plážový volejbal, aerobik na pláži, stolný tenis v hoteli. Večerný program na terase organizovali animátorky. Približne 300m smerom ku Ierapetre bola požičovňa vodných skútrov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné. Bohatý výber jedál a nápojov. V rámci all inclusive by som ale prijal aj nejaký koňak, napr. Metaxu. Pivo a víno z alkoholických nápojov sa mi zdá trochu obmedzený výber.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna, čistá a pomerne široká pláž z drobného piesku. Lehátka boli v cene pobytu. V popoludňajších hodinách obsadzovali lehátka zrejme domáci návštevníci, ktorí boli pomerne hluční, čo bolo trochu nepríjemné. Vadili mi aj fajčiari na pláži. To by nemalo byť povolené. Na pláži sa nachádzal hotelový bar.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela