02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Prijemna dovolenka ~ Recenzia Dessole Blue Star (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Prijemna dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel splnil nase ocakavania.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je situovany na juznom pobrezi Krety, 5km od vedlajsieho mesta Ierapetra (nenasli sme tam nic zaujimave)Je to oblast kludna,v okoli 2 hotely inak nic. Vhodnejsi skor pre rodiny s detmi a starsich ludi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme izbu superior za doplatok 100€. Zariadenie bolo jednoduche,ale nove,cerstvo po rekonstrukcii, boli sme spokojni.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Po prichode dostanete 15min masaze gratus od hotela, nemala sme velke ocakavania,ale bolo to horsie ako sme si predstavovali. Masaz tvare bolo 5min “hladkanie” pri ktorom maserka 5krat zivla a ostatok casu som mala utierku na hlave a mala relaxovat. V hoteli je mozne za doplatok hrat biliard a ine hry. Ping pong je za vratny depozit.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animacie vyborne! Zucastnili sme sa takmer vsetkeho, zahrali turnaj v ping pongu,sipkach,aqua gym, vecerne programy super.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Voda odporna, na plazovom bare sa absolutne nedala pit,mala vapencovu prichut a bola mierna zkalena. Museli sme si kupovat vlastnu. Velmi chutna kuchyna super okorenena,nepresolena. Jedla sa pravidelna opakovali,ale clovek si mal vzdy z coho vybrat. Dostatok zeleniny a ovocia plus 7druhov kolacov.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Katalog uvadza pieskovu plaz miestami premiesanu s okruhliakmi, aby som to uviedla na pravu mieru je to plaz STRKOVITA po piesku ani chyru ani slychu. Vo vode obrovske balvany na ktorych si clovek zodral kolena. Plavat sa dalo az ked clovek presiel celou balvanovou peripetiou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Barbora Ďorková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela