02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

skvela dovolenka ~ Recenzia Dessole Blue Star (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:skvela dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyborna dovolenka. Pre nas zatial najlepsia. Hotel ma nadherny bazen s morskou vodou a dalsi plavecky bazen, plus bazen pre male deti, ale v tom som asi za cely pobyt ziadne dieta nevidela. Bazen je hned pri plazi a bare, takze sme nemuseli riesit, ci dnes ideme na plaz alebo ku bazenu, vsade bolo na skok. Bolo jedno kde sme sa zlozili, raz sme sa mohli vykupat v mori a vzapati v bazene. Lehatka a slnecniky zdarma aj na plazi aj pri bazene. Niektori si chodili lehatka obsadzovat skoro rano, ale my sme nikdy nemali problem najst si volne lehatka, aj ked sme prisli na plaz alebo k bazenu o desiatej, napriek tomu, ze hotel bol plne obsadeny.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tranfer z letiska trval asi dve hodiny s rozvozom do ostatnych hotelov. Hotel je tak trochu na samote, naookolo len par dalsich hotelov. Popri ceste nevedie chodnik, takze peso sa daleko nedostanete. My sme vyuzivali taxik do Ierapetry cesta stala 9 eur, taxik nam vzdy zavolali z recepcie o za 5 minut uz bol aj v hoteli. Inak da sa aj autobusom, zastavka je hned pred hotelom, ale ak je vas viac, tak sa to ani velmi neoplati. Pri hoteli jeden obchodik, kde ste v pohode nakupili darceky a suveniry (aspon nebolo treba prechadzat milion stankov, kde vsade aj tak maju to iste. :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme izbu superior. Izba bola naozaj velka, priestranna. Vyzerala zrekonstruovana. Nabytok bol pekny, novy, kupelna tiez vynovena, akurat vana bola skareda, opravena len smaltom, co nevyzeralo velmi dobre. Klima na izbe bola dost hlucna, ale na tej nasej izbe vyborne umiestnena, ze nefukala nikomu do postele, aj ked bola zapnuta celu noc. Na izbe sme mali trezor, ktory sme stale vyuzivali. Izby kazdy den pekne upratali, vymenili uteraky.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme k dispozicii aj plazove osusky, ktore sme si mohli kazdy treti den vymenit za ciste. trochu dlhsie im trvalo ubytovavanie, ale kedze sme prisli pred polnocou, tak chapem, ze personalu mali k dispozicii menej a nas prisla naraz vacsia skupina. Zato nas cakala v restauracii aj neskora vecera, na ktoru sme sa dostali az po polnoci.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Skvely tym animatorov, ktory sa staral o zabavu. Vzdy zvolavali na plazovy volejbal, sipky, vodne polo, petang, aquagym, strecing a rozne ine aktivity. Dali sa na recepcii pozicat rakety na tenis, stolny tenis, pripadne lopty (zdarma). Asi 10-15 minut chodze po plazi sa dali pozicat vodne skutre, jazda na banane .... Vecer diskoteky pre deti, ktore si nase deti naozaj uzivali, potom vzdy nejaky program okrem pondelkov, kedy animacie neboli
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajuce. Siroky vyber jedal zeleninovych, masovych. Vzdy nejake cestoviny, kutik Kretkych a Greckych specialit a tiez priamo v restauracii pripravovane speciality, ako grilovane maso, pecene prasiatko... Vela druhov vybornych zakuskov a tiez ovocie a zmrzlina. Dokonca nemali problem ani s tym, ked ste si pre dieta odniesli z restauracie nejake ovocie alebo mlieko. Pri bazene doobeda vzdy bol melon, pizza, gyros hranolky.... poobede keksy, piskotove kolace a priamo vonku pripravovali skvele palacinky.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz pekna pieskovo-kamienkova, kamienky roznych farieb a velkosti prevazne cierne a biele. Pri vstupe do mora vacsie okruhle kamene alebo aj cele kamenne platne, na ktorych sa dost smykalo. Do mora sa dalo pohodlne vojst v lavej casti plaze (pri pohlade smerom na more), kde bola cesticka vycistena od kamenov a do mora sa dalo pohodlne vojst az do hlbky, v ktorej sa uz dalo plavat. V mori dalej boli velke kamenne platne so striedajucim sa pieskom. Miestami prudke skoky aj o 20 centimetrov. Na plavanie v pohode na hry vo vode uz horsie. Aj ked sme mali asi dva dni veternejsie v mori neboli vobec velke vlny, takze sa v pohode dalo kupat
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Gabill
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela