02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dobry hotel ~ Recenzia hotela Mediterraneo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobry hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:16.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo hodnotim dovolenku ako velmi peknu, kedze sme vela cestovali. Urcite je co na Krete vidiet, oplati sa pozicat si stvorkolku alebo auto a pobehat okolie. Mestecko Agios Nikolaos je asi najkrajsie mesto v danej oblasti. Vylet na Santorini bol neopakovatelny, avsak prepchany turistami, taktiez safari s uzasnym, vtipnym a velmi informovanym sprievodcom. Star beach ponuka pekne moznosti, Centrum Hersonissos vela barov, restauracii.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Necakala som, ze Mediterraneo je uplne na konci Hersonissos, avsak vsetko sa da dojst pesi. Ak by som vsak chcela byt kocka a nahodit podpatky na diskoteku, tak je to dost kracat 20-30 minut. Taxikar si vypytal 10 eur z centra do hotela. Takze uz teraz by som vybrala hotel viac v zivom centre.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvy dojem bol dobry, recepcia a kaviaren su starsie ale vyzeraju na urovni, avsak ked nas personal voviedol do izby, nevedela som ci plakat ci sa smiat. Po izbe nam behali mravce, kupelka stara a nie prilis pekna a neskor sme zistili, ze ani nie velmi udrziavana. Podlahu nam vytreli raz za cely pobyt. Akurat toaleta a smetne kose boli vzdy na poriadku, co ma tesilo, kedze v Grecku sa nesmie splachovat toaletny papier. Je na tom kus pravdy ze 4 hviezdicky su v Grecku 3. Rozhodne by som tento hotel nebookovala v strede sezony kedy je drahy, ako first moment alebo last minute je ok, ak nechcete platit viac ako 550 eur na osobu.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vsimla som si, ze hotel neponuka ziadnu zabavu pre deti. Vecer aspon 2krat v tyzdni je nejaky program, ale to tak pre starsich ludi, ktorym sa nechce vytiahnut nos z hotela. Na uvod sme dostali poukazku na kratku masaz, za ucelom predat nam nejake spa sluzby. Tieto su vsak velmi drahe. Pytali sme sa na moznost prenajat si skuter na jeden den, nebolo to mozne, minimalne na dva dni a vychadza to drahsie ako ked si prenajmete z nejakeho Rental v meste.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Star beach a centrum Hersonissos ...vela moznosti. Cestovne agentury ponukajuce vylety. Na plazi diskoteky, vodne sporty.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo vobec nie je zle, je si co vybrat, aj zelenina aj ovocie, maso, ryby, trosku slabsi vyber dezertov. Trosku mi chybali kuracie prsia, ale mali sme pecene kuracie kusky a tie boli vyborne. Jedlo je postupne dokladane. Nestane sa, ze ak idete na veceru o hodinu neskor, nie na zaciatku vydavania, ze by nebolo co jest. Kazdy den je v ponuke aj na obed aj na veceru nejake bravcove pecene maso, cestoviny, zeleninove salaty. Nie je to super luxusna restauracia, ale varia dobre.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
do 10 minut chodze od hotela, vela moznosti sportu a zabavy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lenka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela