02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

spokojnost ~ Recenzia hotela Dimitrion (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:spokojnost
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V hoteli Dimitrion som bola spokojna, ako s recepciou, tak s barom a restauraciou a izbami. Akurat mi vadilo to ze musite vhadzovat toaletny papier do kosa a nie do zachodovej misy. A maly bazen pre dieta necistili vobec s to sa tam moj maly urcite viac krat vycikal, nie ze by cielene, ale len sa uci od plienok, tak sa este nevedel vypytat. Ale oni to necistili ani od listia z okolitych stromcekov. Velky bazen v pohode, cisty, ale pre male deti - fuj. A mala sprcha v izbe. Susedia mali vanu, ale tiez asi mali problem s vodou po celej kupelni, lebo tam je len zavesna plachta a tam vodu velmi neudrzi.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
blizko k plazi, ani nie 5minut, ale ta zabavnejsia plaz bola pol hodiny vzdialena, co vsak tiez nebol problem, lebo popri obchodov v meste vam ta cesta rychlo utecie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
velmi vela jedla na vyber. ovocie sice len raz denne, ale to ste si mohli zobrat kolko chceli, nie kilo pravdaze :D tak 2-3 kusy na osobu su v pohode podla mna (jablko ci pomaranc a melon)
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
pieskovo kamienkova, na lehatkach , treba priplatit. KA ste dve osoby zaplatite 8e za dve lehatka a slnecnik a niekde aj za 4e a tam na tej lacnejsej plazi vam aj dva pohare cerveneho vina dali dva pohare vody, melonik a arasidy.. mnam!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Gitka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela