02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krasny hotel, priemerna plaz ~ Recenzia hotela Creta Maris Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krasny hotel, priemerna plaz
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je perfektny, ubytovanie krasne, strava dokonala, sluzby a program vyborny, plaz je ale dost mala a vstup do mora trochu komplikovany.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Cesta z letiska trva do hodiny, pokial si potrpite na nocny zivot a obchody, tak za 10 minut pesi ste za zatokou v pristave, ale obrovsky hotelovy komplex je schovany v kludnom a tichom prostredi mimo ruchu mesta a turistov medzi dvoma utesmi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby su stylove, priestranne, ciste, upratovane kazdy den, ale netreba cakat standard 5*business hotelu. Ubytovanie sa dost lisi podla toho, v ktorej casti vas ubytuju (bungalovy, hlavne budovy,..). Pokial vam ubytovanie nevyhovuje, treba to povedat, velmi ochotne vas presunu inam, vyjdu v ustrety.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Vsetci su velmi ochotni, mili, o vsetko v hoteli sa stara armada ludi. Jedina zvlastnost su dve tety pred restauraciou, ktore si vas okato premeraju od hlavy po paty, kym vykuzlia obrovsky usmev a bud vas pustia na veceru, alebo poslu naspat na izbu prezliect sa. My sme sa pytali dopredu, aky je dress code a bolo nam chybne od cestovky povedane, ze do restauracie sa nesmie akurat v plavkach a to je vsetko. Do restauracie sa nesmie ani napriklad vo flipflopoch, pani dokonca musia mat uzavrete topanky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Perfektny animacny program pre kazdu vekovu kategoriu. Cez den sa cvici, sportuje, dokonca mozete chodit aj na kurz varenia, alebo grectinu, vecer su vystupenia, koncerty, diskoteky (aj pre deti). Pre deti su hernicky, od 4 rokov bez sprievodu rodica a jedno skromne ihrisko. Bazeny su ale klasicke, ziadne tobogany, ani nic podobne. Pre deti su dve smykacky v jednom z bazenov a zvysne detske bazeny su proste 35cm hlboke bazeniky. V ziadnom z bazenov nie je slana voda.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Absolutne perfektne, obrovsky vyber, kvalitne chutne jedla, mozete hodovat skoro cely den.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz je asi 200 metrova, (ta hotelova polovicka z toho), oddelena od okoliteho sveta na jednej strane romantickym utesom, na druhej zacinajucim spinavym mestom s lacnymi restauraciami a turistickymi atrakciami umiestnenymi na druhom utese. Je hodne uzka a z kopca, takze uz treti rad lezadiel obmyva voda. Piesok na susi je jemny, luxusny, ale pri vstupe do mora su uz kamene, od malych okruhliakov po obrovske niekolko metrove skaly. My sme nasli na celej plazi dve uzucke miesta, kade sa dalo vstupit s dietatom do mora - bez kamenov len po piesku. Pokial mate dieta uz vo veku, kedy samo beha do vody, vstup do mora je tu naozaj tazsi (CK akosi zabudla spomenut). Na druhej strane, plaz v takejto zatoke znamena, ze nie su skoro ziadne vlny, co je fajn pre mensie deticky. Voda je cista, tepla, plavaju v nej len malicke rybicky. Fotka plaze na tejto stranke nie je z hotelovej plaze, ale zo vzdialenej verejnej, treba si najst na internete ine fotky!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Martina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela