02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

vyborna dovolenka ~ Recenzia hotela Mare Monte Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:vyborna dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:29.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Po prvotnom sklamani z izby, ktoru sme dostali, pretoze neboli volne ziadne izby s vyhladom na more. Dostali sme izbu s vyhladom na parkovisko a na 3 smetne kontajnery na prijazdovej ceste. Velmi mila a ochotna recepcna nam ponukla, ze na druhy den by sa mala uvolnit izba s vyhladom na more. Mohli sme si ju najprv pozriet a potom sa rozhodnut, ci izbu vymenime (samozrejme za priplatok za vyhlad na more). Ponuknuta druha izba sa nam pacila, tak sme ju vzali a boli sme velmi spokojni.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela vynikajuca. Nenachadza sa v oblasti zastavanej hotelmi jeden pri druhom. Takze kludne a pokojne miesto. Zastavka autobusu cca 50m od hotela. Do najblizsieho mestecka Georgioupolis 15 minut kludnou chodzou po ceste, alebo po plazi, kde je mnozstvo obchodikov, taverien, restauracii s velmi super obsluhou.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby sice starsie vybavenie, ale kazdy den upratovane , takze cisto.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Mily a stale usmievavy personal. Chybal bar priamo na plazi. Ak je clovek smädny, alebo si chce dat kavu, alebo ine, tak bolo potrebne stale ist az do baru, ktory sa nachadza pri bazene. Pocas pobytu nam jeden den prsalo, bol otvoreny iba hotelovy bar, pri ktorom je terasa, na ktorej sa nedalo sediet, lebo nie je kryta tak, aby na ludi neprsalo. Takze sediet sa dalo iba vo vnutri. Jediny kryty bar sa otvara az neskoro vecer.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animatori sa o hosti staraju v priebehu celeho dna. Kazdy vecer nejaky program v malom amfiteatri a zabava pri nocnom bare. To, ze vsetky animatorske programy boli hlavne vo francuzstine a taliancine alebo v lamanej anglictine bolo pochopitelne, kedze hlavna cast hosti (dochodcov) bola z Francuzska a Talianska. Animatori vzdy usmiati a mili. Dorozumiet sa snazili so vsetkymi hostami.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava v hlavnej restauraci vyhovovala a chutila. Bolo stale si z coho vybrat. Horsie to uz bolo s neskorymi ranajkami. 3-4 druhy stale tych istych pagacikov a nejaka pizza.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz krasna na pokojnom mieste. More ciste s pozvolnym vstupom do vody. Dostatok lehatok a slnecnikov. Nestalo sa ani raz, aby boli vsetky obsadene.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vladimir
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela