02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Oddychová dovolenka ~ Recenzia Hotelový komplex Talea Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Oddychová dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:11.10.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel má 3 hviezdičky, ktoré k tomu prináležia. Kto je náročný, ten si tu na svoje nepríde, ale nám to stačilo, pretože my nechodíme k moru, aby som mala konfort na izbe,kde sa len chodím vyspať. Izba útuľne zariadená, kúpeľňa tiež v poriadku. Umývanie izby bolo každý deň, výmena uterákov na 3 deň.Balkón bol s bočným výhľadom na more a s výhľadom na prekrásnu prírodu.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela sa nachádzala v zeleni. Každý deň upravovali chodníky od piesku, jeden deň sa spustila silná búrka a všetci pracovníci hotela vyhrabávali popadané konáre a vyčistievali celé okolie.V blízkosti sa nachádzali obchodíky, kaviarne a vláčik, z ktorého sa dalo prezerať okolie Bali.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba spĺňala klasické ubytovanie, preto má aj 3 hviezdičky.My sme boli na 2 poschodí, čo hodnotím dobrá poloha kľudu s krásnym výhľadom.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Nakoľko to bol už september na recepcií boli veľmi ochotný, v jedálni taktiež upravovali odnášali a čo sa týka v bare - barmana hodnotím na výbornú, s takým ochotným a snaživým človekom som sa už dávno nestretla. Máme aj peknú spoločnú fotku.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Tie zábavy sú prevažne v hlavnej sezóne, my sme boli september, bol 1-krát grécky večer a bolo sa na čo pozerať
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Výber jedla na obed a večeru si musí každý niečo nájsť, pretože ani doma nikto nemá (5 druhov na výber. Vždy boli mäsité, rybacie cestovinové jedlá na výber a k tomu veľa zeleniny na surovo, alebo dusená.Jedine, čo by bolo vhodné urobiť zmenu sú raňajky, tie boli veľmi slabé a každý deň to isté - nič ubraté, nič pridané.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásne čistá, priezračná voda. Slnečníky s lehátkami boli spoplatnené za 6€ a bez slnečníka 4€.Pozvoľný vstup do mora sprevádzal jemný piesok.Ležanie na nafukovačke v takej vode bolo úžasné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:dadka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela