02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

dovolenka s Kartagom 2016 ~ Recenzia Lisa Mari (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Bali Mare ★★★★
Grécko / Kréta / Bali
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka s Kartagom 2016
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
sli sme na last minute takze za tu cenu spokojnost. komplex je mensi, v zahrade s drevinami a kvetmi, celkom dobre dobudovany, pri bazene denny bar.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
kreta je krasna, hornata, more akoby v udoli. hotel je v oblasti Bali v severnej casti a kym na juhu boli obrovske vlny, v ktorých sa nedalo kupat- bolo velmi veterno - my sme boli v takej prijemnej zatoke a celych 12 dni sme sa mohli kupat kazdy den. More bolo pri pobrezi trochu zakalene pieskom, ale to je vzdy pri piesocnatej plazi, dalej k bojkam bolo more krasne, primerane teple. celych 12 dni sme mali ustalene krasne pocasie.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
podla predoslych recenzii som sla do hotela so strachom, ale bolo to v ramci normy, ubytovanie malo zakladne vybavenie-postele, skrine, nocny stolik, televizor. mala terasa a kupelna tiez mala so zakladnym vybavenim. Ale stacilo, ak chce niekto super pohodlie na izbe musi hladat vyssie kategorie ubytovania alebo si ho vychutnat doma.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
na recepcii su ochotne poradit, ale inak neposkytuje ziadne specialne sluzby.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
program si v tomto arealy musite urobit sami. cez cestu od hotela je cestovka, ceny su lepsie nez u delegata s tym, ze sprievod je v anglictine, rustine pripadne vo francuzstine.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
tie recenzie sa mi zdali tiez trochu prehnane kriticke. ranajky boli skutocne len s malymi obmenami, ale dalo sa vzdy vybrat - vajicka (volske oko, varene, omeleta), ta ich sunka(mne chutila len opecena), parky, syr, zapekane paradajky, baklazany, cukety, pomarance, taky peceny cuketovy kolac, ktory bol lepsou prílohou ako chlieb, voda, dzusy z extraktov, kavy roznych druhov, mleko, cerealie, babovka obedy a vecere- vystriedali sa vsetky druhy masa, salaty super od vymyslu, alebo ste si namiesali same, ryby boli tiez vzdy este k inému masu asikazdy druhy den, prilohy-cestoviny, zemiaky, ryza, polievka iba vecer. na obed vzdy jablka, na veceru mimo salatov vzdy najskôr cerveny neskor zlty melon.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
plaz pieskova, lehatka za poplatok 6 eur, pozvolny vstup do mora, more super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela