02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

príjemná dovolenka ~ Recenzia Atalia Village (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:príjemná dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Tento hotel hodnotím veľmi pozitívne. Napriek tomu boli naše pocity pri príchode dosť zlé. Vyčerpaní po nočnom lete a hodinovej ceste z letiska nám oznámili, že sa máme hlásiť na recepcii okolo 13. - 14., že ešte nemajú pre nás pripravené izby. Nakoľko sme boli veľmi unavení a naobliekaní to nebolo to pravé orechové. Potom však všetko prebehlo bez problémov a dovolenku sme si naplno užili. Išli sme 27. júna a počasie bolo fajnové, aj more teplé.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Asi 200 m od mora, pravidelná rozcvička hore kopcom a po schodoch do izby, nakoľko je hotel postavený kaskádovito v kopci. Inak v pohode. Prechod cez cestu, ktorá je asi tak frekventovaná, ako ulička v diere, kde bývam, takže nič rušné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie hodné 4*. Vadil nám jedine pach, ktorý vychádzal z klimatizácie, takže nonstop otvorené balkónové dvere. Ďalej sme nemohli splachovať toaletný papier, ale to je typické pre celé Grécko.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Veľmi príjemný personál. Recepčné stále usmiate, ochotné čokoľvek vybaviť. Upratovačky taktiež milé, každý deň upratovali a 2x za pobyt nám menili uteráky. Čašníci taktiež odnášali taniere v momente, ako sme dojedli, veľmi šikovní a opäť usmiati.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Takmer nijaký program pre dospelých. Český animačný tím sa dá prirovnať k detskému táboru, francúzsky sa venoval dôchodcom. Každý deň pilates, vodný aerobic a nejaká slabšia diskotéka. Chýbali mi typické dovolenkové pesničky a tančeky.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi chutná strava, vždy sme odchádzali najedení do prasknutia. Menší výber, ale naozaj chutné. Raňajky slabšie - čerstvo upečený, ešte teplý chlieb, žiadne iné pečivo, párky, praženica, vajíčka natvrdo, maslo, džem, 1x nutela, jeden typ šunky, syr, jogurt, zavárané ovocie. Chýbali mi pomazánky. Obed - 2 typy mäsa, veľa zeleniny, ovocie len zelený melón a pomaranč, 1x červený melón. Večera - v podstate druhý obed
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Čistá, priezračné more, krása. Keď vonku fúkalo bolo miestami chladnejšie, ale inak veľmi super. Pieskový podklad, ale pri vlnách vymývalo skaly, takže pozor pri stúpaní na dno, niektoré sú ostrejšie. Na pláži platené lehátka, 6 eur na deň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:Slávka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela