02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

cakal som viac ~ Recenzia hotela Santa Marina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:cakal som viac
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
To, že internet nešiel väčšinu času by sa dalo vydržať, veď sme na dovolenke, ale ten víchor, čo tu celý čas dul už nie. Vonku mi bola na pláži zima a nebyť slnka asi aj prechladnem. Klimatizácia chladí tak na vonkajšiu teplotu a vraj je to normálne. Nijaké extra možnosti na výlety ani na športy na pláži. Okrem kuchyne, ktorá je super, je všetko podpriemer. Po dvoch rokoch mimo Turecka sa tam radšej vrátim. Grécka mentalita je totiž na nepochopenie, stále iba hovoria, že sa to rieši a nie je to ich chyba.
Poloha:
Letisko je blízko, a keď lietadlá majú správny vietor tak pristávajú a vzlietajú priamo nad nami. Inak mesto je pekné a je veľa podnikov naokolo. Hlavne reštík, ale strava je vynikajúca v hotely.
Ubytovanie:
Izby sú čisté a majú nový televízor, kde som využil možnosť prepojiť ho s usb a pozeral som tak filmy. Pekný záchod, ale vaňa je rovnaká asi od vybudovania a to nebolo včera. Rekonštrukciu chápu asi tak, že všade napcháme úsporné žiarovky, premaľujeme a vymeníme kvetináče. Neviem zabudnúť na svetlo nad posteľou, čo nebolo vhodné na nič. knižku v posteli nečítajte. Matrac má tiež najlepšie roky za sebou, ale vankúše a prikrývky boli super.
Služby:
Základ, základ, základ. Internet je na figu, kým som odoslal email, tak som ošedivel. Počas nočnej špičky nemožné sa pripojiť. Spa, wellness a pod. minimum. Ale na druhej strane žiadny dobiedzajúci predajcovia zájazdov
Šport a zábava:
slabé, animačný tím fr. jedna slovenka. Aj angličtinu mali slabú
Stravovanie:
najsvetlejší bod dovolenky. Super a bohotá, reštaurácia krásna a dobre klimatizovaná (lepšie ako izby). Rýchla náhrada vyjedených pokrmov, rýchly čašníci.
Pláž:
Ježkovia!!! Nikto nám o nich nepovedal. Na druhý deň nejeden Slovák skončil na medical pointe. Aspoň to poistenie nevyšlo navnivoč. Inak piesok krásny, ale vďaka vlnám more divoké a pre vietor dosť nepríjemné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela