02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel úplne super ~ Recenzia hotela Santa Marina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel úplne super
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.03.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Tento hoel hodnotím ja osobne 5 hviezdičkami zo 6 . 1 hviezdička dole za to ze je to Francúzky hotel , čiže sa tam nachádza asi 90% francúzov , k tomu je prispôsobený aj večerný program aj denný program , to sa mi trošku nepáčilo , že aj vo veernom programe disko a tak hrali francúzke pesničky , občas sa tam blisla aj anglicka ale velmi malo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha . . . lepšia ani biť nemôže ! Pre mladích ludí je tento hotel TOP . Nakoľko je zopár super diskoték hned oproti cez ulicu . Hotel je situovaný tak že nezistíte že okolo Vás niečo je . Pláž je super , nemali sme problém z lehátkami ani slnečníkmi. Hned napláži je bar kde sa podáva všeličo možné , mne najviac chutil jablkový džús ladový ten bol fantázia. !
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super , bývali sme na prízemí mali sme terasku , zo zadu sme si krasne presli na pláž . Hotel je pekný .
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo hodnotím super tento hotel , žiadny extra luxus , normalka izby vybavene klasicky , postele klima telka stôl , netreba čakať nič viac , predsa len je to grécko . Ale ked niekto chce peknú izbu nech ide na dovolenku do dubaja , mna zaujima plaz a bar , urcite nie izba .
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Určite sa nudiť nebudete , od vodneho aerobiku az po biliard , internet , šípky , tenis , , v hotelovej záhrade je minigolf , je tam dosť vela jamiek mna to bavilo 10 minut :P
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava super , ráno velký výber pečiva , od tmaveho az po biele , syry sunky cerstvá zelenina , naozaj jedlo tam hodnotím na 101 % ! Jedlo by som kludne povedal ze tam bolo na vyber ako v 5 hviezdičkovom hoteli. Neskutocné morské plody , zákusky , salatiky vsetko možne
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Nemam čo vytnúť ! Cisto , jedlo pitie v bare . Možnosť ísť na banán alebo volejbal . . . Lehátka čisté , popolníky pri každom slnečníku . Trošku otravné čínanky ktore ponúkali masáž ale tak to je všade .
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Dede
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela