02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Celkom slušná dovolenka,... i keď... ~ Recenzia hotela Santa Marina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkom slušná dovolenka,... i keď...
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
S dovolenkou sme boli vcelku spokojní, i keď asi záleží na prvom dojme, potom porovnávate realitu a čo ste si zaplatili a samozrejme kto čo od dovolenky očakáva. V Resorte Santa Marina som mal pocit, že sa nachádzam niekde na francúzskej riviére. Francúzi boli vo väčšine a dávali to patrične najavo, nielen pri obsadzovaní lehátok (vlastná skúsenosť) ale aj v jedálni.. ...lehátko na pláži, ktoré sme mali obsadené, obsadila skupinka francúzov v našom veku, pri otázke prečo?.... francúz odpovedal, že on problém nemá....museli sme si nájsť iné miesto :( To isté sa týka aj súťaží, spoločných večerov, či diskotéky. Ak Vaše dieťa nevie po francúzsky, tak sa pozeraním a počúvaním určite nezabaví a franc. animátori sa mu venovať určite nebudú. Na záver otázka, vrátili by sme sa tu opäť? Asi nie. Za 2/3 cenu v 4* hoteli v Chorvátsku, s tými istými službami, sa mi páčilo viac (aj ubytovanie, aj more bez väčších vĺn) Počasím na Kréte sa nemusíte vôbec zaťažovať na 99,% je stále, teplý vánok-vietor+vlny Čo sa o Chorvátsku povedať nedá, neviete čo príde..
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ujde, i keď trochu kazí panorámu vľavo od mora výhľad na neďalekú elektráreň, so slabo dymiacimi komínmi, ale s dymom a smradom sa nestretnete nakoľko na 99% fúka od mora.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Prvý dojem možno pokazí izba ktorú dostanete, dá sa reklamovať, ale v ´´Last minute´´ nemáte nárok na výmenu. - asi všetci očakávajú v tejto cenovej kategórii lepšie ubytovanie.. (zabudnite pokiaľ nemáte predplatenú izbu s výhľadom na more, alebo s výhľadom do nádhernej záhrady), záleží aj od šťastia ktorá izba je voľná, tú vám dajú čiže môžete dostať aj izbu v suteréne so zvláštnym zápachom, alebo izbu s výhľadom na hlavnú cestnú komunikáciu, (tú sme dostali my) čiže zabudnite na kľudné vyspanie sa pri otvorenom balkóne bez klímy. Cca do 2-3hod ráno je neskutočný hluk - wifi pripojenie na izbe nehrozí, pripojenie bolo iba vo vestibule a čo ma milo prekvapilo aj na pláži. Mravce a šváby sme nevideli :)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkom spokojný čo sa týka výmeny osušiek a uterákov pravidelne a často, tak isto aj výmena smetných košov (použitý toal.papier sa hádže do koša a nie do misy od wc) so zmývaním podlahy to bolo slabé alebo žiadne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
To bolo s jedlom asi to najlepšie - športové vyžitie super, pre deti šmykľavka v bazéne, iní môžu hrať golf, volejbal, pre nás bol oddychovkou petang - možnosť využitia vodných športov za poplatok (skútre, padáky apod.)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bez výhrad na 100%
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Kto si chce zaplávať v kľudnom mori bez vĺn, tak má smolu. My sme mali šťastie a more bolo kľudnejšie iba 2 dni aj to iba do 11,00. Určite nie je to čľapkanie pre deti, na to slúžia bazény pri hoteli. My sme išli na dovolenku kvôli moru a údajnému pozvoľnému vstupu do mora... (pre dospelého možno bez problémov) ale určite nie pre menšie deti. Kréta je celkovo známa ako veterná dovolenková destinácia (plusom je, že sa neparíte vo vlastnej šťave), nutnosť kvôli vetru si štipcovať osušky na lehátko (veľké štipce možno kúpiť oproti v supermarkete, alebo na pláži od plážových predavačov) aby Vám osušky neodfúklo ak na nich neležíte - pár metrov od pláže do mora (dá sa v pohode doplávať) sa nachádza vyvýšená plošina, na ktorej je more po ´´pupok´´. Medzi väčšími a menšími kameňmi sa dajú nájsť rôzne potvory. Preto nutnosť mať vhodnú obuv, možnosť skočenia na JEŽKA! To vám asi v cestovke, ani delegát nepovie. - more malo byť údajne čisté, aj bolo ale pri kraji v mori stále niečo plávalo, dokonca sme mali aj viac dní plávanie s morskou trávou a všelijakými drievkami :) - Výhľad po ľavej strane od pláže ku kopcom trochu kazí elektráreň s 5-timi jemne dymiacimi komínmi, ale dym a smrad nezasahujú k rezortu - medzi lehátkami cig.ohorky, slamky a pod. asi nepratali :( :( - more perfektne teplé - osušky, slnečníky a lehátka bez poplatku - plážový bar, v ktorom ste sa mohli aj najesť bez presunu do hotela, bolo na výber stále asi z 5-tich jedál (od 13,00 do 14,30) a k tomu ovocie a zmrzlina bez obmedzenia, ktorá na moje prekvapenie bola aj celkom chutná. No a samozrejme rôzne drinky od výmyslu + pivo asi 8°
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Friend
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela