02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Apollonia Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V tomto rezorte sme boli tohto roku v juli a mozem ho urcite odporucit. 5 hviezdiciek si urcite zasluzi.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedine malinke minus je, ze v blizkosti hotela nie je ziadna promenada s obchodikmi, restauraciami a pod. no nie je to az take strasne za 15 min. ste v blizkom stredisku, kde uz co to najdete.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Kvalita ubytovania je super, kazdy den cista izba, vymenene uteraky, sprchove sampony a sampony na vlasy menia podla potreby.Personal mily a velmi ochotny.My sme mali aj pristelku pre dceru, ktora ma 11 rokov ale bola uplne v pohode, aj ked to bola rozkladacia postel.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Myslim, ze su na velmi dobrej urovni, su tam aj masaze a fitnes sice za poplatok, ale napr. fitnes nestalo velke peniaze a bolo vybavene super.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli tu dva animacne timy, jeden hotelovy a jeden nemecky, takze sa tu dalo zacvicit, zatancovat, bol tu aqua aerobic, kazdy den volejbal na plazi.Bezplatne sa dalo pozicat kanoe, ako aj vodny bicykel.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Takze boli sme uz vo viacerych hoteloch a musim povedat, ze strava bola spickova.Kazdy den nieco ine, rozne speciality, ktore kuchari pripravovali aj priamo pred vami.Clovek pocas dna nestihol ani vyhladniet, lebo aj obed na plazi bol teply co znamena, stale nejake maso, hranolky, zelenina, salaty a neskor kolace. Pre deti bola po cely den zmrzlina. Boli tu podavane alkoholicke napoje vsetkeho druhu, ako aj miesane kokteily. Proste super.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Vcelku pekna piescita pri mori jemne kamienky. More bolo uzasne teple a mali sme po prvy krat na dovolenke aj vlny nakolko tu vacsinou fukalo. Takze nasa mala sa nechcela ani kupat v bazenoch ale bola aj po dve hodiny v mori.Jedinou malou nevyhodou bolo, ze lehatka si bolo treba obsadit uz okolo 8.00 rano, ale nebolo to az take strasne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela