02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Dovolenka ~ Recenzia Maravel Land (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Renovovaný hotel cca 7 km od Rethymna,výhodná poloha pre výlety po celej Kréte,na tri hvezdičky velmi dobre ubytovanie,renovované izby,poloha priamo pri pláži,úslužný a vyspelý personál v celom hoteli,za tu cenu sa oplatí.Ten čo nemá rád predimenzovaný hotel,tak je to správna volba,komorná atmosfera,žiadne čakanie na jedlo ani v baru,proste idealne pre ludí čo majú radi svoj klud a program si riešia po svojom! klientela,hlavne Česi,Slováci,Rusi,Nemci,Rumuni,Madari
Poloha:
starstarstarstarstarstar
priamo pri pláži,bar po ruke od 11:00--23:00, pri hoteli sú markety,požičovne aut,atd,je to na kraji rušného strediska,pred hotelom zastávka autobusov do Rethymna
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
dobré,individuálna klimatizácia,renovovaná kúpelňa,balkon do záhrady,
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
hotelový personál je na vysokej úrovni,milý,úslužný, takže spokojnost aj s upratovaním,všade vládla ochota,
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
raz za týžden je grécky večer,hudba,kto chce animácie,musí si vybrat iný hotel,ale my sa animáciam vyhýbáme,máme radi svoj klud a individualne si riešime program,nakolko sme už na Krete 3x boli,tak sa orientujeme.požičiame si auto a jazdíme po pamiatkach,tých je tam spústa!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
velmi slušné na 3 hvezdičky,dostatočný výber zo všetkého,raňajky ako má byť,praženica,volské oka,slanina,opekané parečky,jogurt,kava.čaj džúsy atd,na pláži zmrzlina,káva,alkohol,tousty,kto ale čaká výber ako v 5 hvezdičkách v Turecku,tak ať zabudne,všetko má svoj pomer k cene aj hvezdičkám!!!
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
hotel má najlepšiu pláž na okolí,lepšiu ako vedlajšie 5 hvezdičky,piesková s pozvolným vstupom do vody,ideálna aj pre neplavcov,kedže vlny pláž aj menia,tak napr.3 dni bola hladká a piesková,potom ked boli vačšie vlny tak bola z hrubšieho piesku,proste na severe Krety sa Vám občas prihodia aj vačšie vlny,2 dni bol zákaz kúpania,kto sa chcel kupat,bol k dispozicii bazen,alebo autobusom do Rethymna ,tam je mestská krytá pláž pred vetrom!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Michal
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela