02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Poznaj Južnú Krétu ~ Recenzia aparthotel Achlia (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Poznaj Južnú Krétu
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:sám/sama
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V Grécku som dovolenkovala najmenej 20-ty krát a táto dovolenka patrila k najkrajším. V relatívne skromných a zrejme chudobnejších pomeroch krétskeho juhu sme sa stretávali s milými a priateľskými ľuďmi, spravidla nebol problém komunikovať v anglickom jazyku. Obdivovali prekrásnu prírodu a úžasne čisté more. K dobrej pohode prispelo aj stabilné, krásne počasie (s výnimkou 2-3 dní pred splnom mesiaca, keď fúkal silnejší vietor).
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž i obchod sú nielen vzdialené od hotela, ale ich dostupnosť je fyzicky náročná pre kopcovitý terén. CK by mali na túto skutočnosť upozorniť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Vyšší štandard ako sú proklamované 2*.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Veľmi dobré služby, ochotný personál. V priebehu 2 týždňov bol apartmán uprataný a prádlo a uteráky menené 3-krát. Majiteľka pani Mária i ostatní boli milí, ochotní pomôcť a prispievali k dobrej pohode. Sortiment tovaru v obchode vzdialenom 500 m bol chudobnejší než na aký sme zvyknutí v turistických centrách a mestách.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
K dispozícii bol jeden hrací stôl a pomerne veľký a udržiavaný bazén. Keďže sme športové aktivity okrem plávania nevyhľadávali, bolo to postačujúce. TV na izbe bol nefunkčný, čo sme však nereklamovali.
Stravovanie:
Bez stravy.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola čistá, more mimoriadne čisté. Lehátka (spoplatnené)nemali epedá, čo by bolo komfortnejšie. Na pláži bola reštaurácia s pestrou ponukou za relatívne nízke ceny, v čistote udržiavané hygienické zariadenia (otvorené už pre začatím prevádzky reštaurácie!). Priateľskí a ochotní členovia personálu, ktorí sa maximálne snažili zabezpečiť pohodu hostí.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:prof. PhDr. M. Nemčeková, CSc.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela