02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Spätná väzba ~ Recenzia hotela The Bay (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Spätná väzba
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Krásne miesto na dokonalú dovolenku... ktorú však dokázalo narušiť správanie niektorých čašníkov, barmanov. Chvíľami som sa stretol s aroganciou.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
krásne, tiché prostredie... dokonalé na úplný oddych a pohodový relax.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na to, že ide o "štvorhviezdičkový" hotel, očakával som viac. Sklamala ma priestrannosť hotelovej izby, očakával som väčšiu, hlavne čo sa týka kúpelne a WC ... kde nebolo "až tak čisto", a tiež nefungovalo pár základných vecí (splachovanie). A tiež veľmi malý sprchovací kút situovaný pár cm od záchodovej misy.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na to, opäť sa budem opakovať... ide o "štvorhviezdičkový hotel", ktorý je pekne moderne a štýlovo zariadený, hoc jeho personál (barmani, čašníci)sa tak počas môjho pobytu nesprávali. Boli neochotní, s úsmevom na tvári som sa stretol len zriedka... občas som mal pocit, akoby si títo ľudia nevážili turistov resp. robili rozdiely podľa národnosti, a podľa sprepitného. Čo si myslím... že v dobe, akú Grécko teraz zažíva by to malo práve naopak. Avšak v tavernách v okolí bolo cítiť srdečnosť "domácich", kde sme aj napokon často chodievali... pretože sme sa tam cítili skvelo. Toto sme však očakávali v hoteli... nedočkali sme sa. Tiež sme očakávali vybevenie hotela "wifinou", nebola.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Čo sa týka zábavy... nebola žiadna. Športové vyžitie tenis (zanedbané kurty), pri bare sa dal zahrať biliard (za poplatok), plážový volejbal, aqua gym, joga... v rámci animátorského programu počas dňa.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava v celkom pohode... aj keď sa jedlá opakovali. Chýbali nám grécke špeciality, raňajky nám skôr pripadali "pre angličanov"... každý deň slanina, vajíčka atď. Čo považujem za najväčší nedostatok je, že pri večeri sme si museli platiť nápoje (pivo 3.50€, liter vody 2€, vino 2dcl 3.50€, káva 3€), aspoň nealko nápoje by mali byť k večeri zdarma presne tak, ako na raňajkách. A tiež tie ceny v rámci hotelového komplexu... prehnane drahé, a absolútne nie hodné takýchto vysokých cien. Samozrejme počítajte, ak si chcete získať milú obsluhu... najprv sprepitné, potom sa dočkáte možno aj úsmevu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna pláž, ale v niektorých malých zátokách bohužiaľ znečistená odpadkami. Hlavná hotelová pláž bola čistá. Krásny piesok, pozvoľný vstup do mora, čisté more. Noazaj jedno z najkrajších morí, aké som kedy videl :). Tiež výhodou boli lehátka a slnečníky zdarma... a bolo ich dostatok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:marek pšenák
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela