02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Zakyntos Thisilvi Admiral ~ Recenzia hotela Tsilivi Admiral (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zakyntos Thisilvi Admiral
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Neprimerany pomer cena / ocakavane sluzby. Hlucny holel neodporucam pre rodiny z detmi do cca 10 rokov. Nocny program do 11 - 12 , program za vela nestoji. Povedsine sa on staraju 2 animatori z Polska. Polska obbsluha v bare. Klientela Slovaci, Poliaci, Cesi, Rusi ...
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Typicke turisticke mestecko skoro bez povodneho greckeho osadenstva. Asi 30 skoro rovnakych \"supermarketov\". Mnozstvo pomerne predrazenych atrakcii pre deti. Bus do Zakyntosu chodi kazdu hodinu , cesta trva priblizne 20 minut. Byvat niekde inde na ostrove tak si toto miesto urcite nepridem pozriet lebo tu nieje co pozriet.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hlucny hotel kde predstava 2 izieb je jedna mala dlha izba rozdelena posuvnymi dverami. Proste v izbe chyba priestor. A prietor chyba celemu holetu, vsetko je male pre tak velky pocet ludi co je tam ubytovanych. V priestoroch holela volne pobohuju macky. Pri zadnych izbach je olivovy haj kde cely den \"spievaju\" cikady. Ten spev najviac pripomina rotacne roztrekovace na vodu :).
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Najhorsie ALL Inclusive sluzby co som v Grecku zazil. Upratuje sa len videtalna cast izby, cokolvek pod postelou a v kutoch je nezaujimave. Obsluha je z Polska takze treba zabudnut na typicky Grecky sarm pri obsluhe.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Polske animacie pozostávajúce z cvicenia v bazene a v priestoroch recepcie kreslenie v case ked male deti spia :). Jeden pimpongovy stol, 2 biliardove. Vecerny program rotuje v cykle priblizne : karaoke, hudobny kviz, grecky vecer, bingo, miestna spevacka, nejaka sutaz. Tohto som sa velmi nezucastnoval ale ramus sa robil aj do 12 takze male deti pritom nezaspia. Prezentacia tohto hotela akohotel pre deti je odtrhnuta od reality.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Z celedenneho stravovania bola slusna len vecera kde bol pomerne slusny vyber zeleninovej oblohy. Pre deti boli stravitelne len spagety. Ziadne typicke grecke speciality ako gyros... neboli. Chutovo to nebolo zle ale nebolo to typicke grecke stravovanie ako som zazil na inych greckych hoteloch. Jedine pozitivum bola zmrzlina, sice len 4 druhy ale ta bola v poriadku.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel nema vlasntu plaz a ani sluzby pri plazi. Vzdialenost na najblizsiu plaz je priblizne 200 metrov. Vstup do mora na tejto plazi su kamene. Pre pieskovu plaz je potrebne spravit dasich 50 - 500 metrov. Pre uplne male deti je idelana plaz v pristave kde je 50 cm voda do vzdialenosti 30 m od brehu. Ostatne plaze v tejto casti su pomerne uzke od 3m do max 10.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:jarow
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela