02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skvelý hotel ~ Recenzia hotela Admiral Tsilivi (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelý hotel
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Napriek nie najlepším recenziám na nete som bola veľmi milo prekvapená. Hotel je podľa mňa fantastický. Skvelá pohodová atmosféra.Výborný hotel, veľmi vhodný pre rodičov s deťmi - deti sa naozaj vybláznia pri bazéne, veľa zmrzliny a koláčov deti isto ocenia a každý večer detská disko s animátormi. Hotel je však výborný aj pre mladých, skvelá zábava a v Tsilivi sú tiež skvelé bary kde sa dá výborne zabaviť. Pre starších ľudí a tích, ktorí majú radi kľud moc nedoporučujem. Klientela: Poliaci, Rusi, Angličania, Češi, Slováci, Maďari.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Od hotela k pláži najkratšia cesta trvá asi 3min., ale je tam viac ciest na pláž. Kúsok od hotela je hlavná ulica s obchodmi, tavernami a barmi, blízko je aj vodný park, pár metrov aj autobusová zastávka.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
. Hotel tvorí komplex viacerých budov, má 2 bazény s lehátkami a snackbarom. Okolie bazéna aj bazén vždy čisté. Každý večer animácie, rôzne tematicky zamerané (disko, karaoke, bingo, pár hotela, grécky večer, pozvaný speváci), program končí do 23.00, okolo 01.00 bol už kľud. cez deň vodný aerobik. Izby upratovali každý deň, uteráky menili každý deň, každý deň menili posteľnú bielizeň, čo som bola milo prekvapená. Vstup do izieb z pavlače,čo mi úplne vyhovovalo, každá izba má terasu so stoličkami, väčšinou výhľad na bazén. Izby pekné, celkom priestranné, televízor, fén, klíma za poplatok 5E na deň, kúpelňa celkom priestranná na grécke pomery a čistá, s vaňou. Dostatok úložného priestoru. Izba má aj malú kuchynku s chladničkou a mikrovlnkou. Moc sme nevyužívali, keďže je tam AI, akurát chladničku na chladenie vody.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Skvelý, ochotný, úslužný a milý personál, najmä 2 šialený barmani! S personálom sa dohovoríte anglicky, je tam však zamestnaných aj veľa poliakov, tak aj poľsky. Nemám žiadne výhrady k personálu, svoju prácu si robili dobre a boli priateľský. Wifi nieje, len internet za poplatok.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli vodný aerobik, na pláži sieť na beach volleyball, požičanie kajaku, vodného bicykla.... Každý deň animačný program, radosť mali hlavne deti. V blízkosti veľa barov a diskoték. Možnosť požičať auto, skúter...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava formou all inclusive - švédske stoly- podľa mňa výber jedál je skvelý. Raňajky(jogurty, med, džemy, cereálie,keksíky, koláče,toasty, pečivo, šunky,syr, zelenina čerstvá aj grilovaná, vajíčka na všetky spôsoby, párky, klobáska, fazuľa...) Obed a večera (zelenina grilovaná a čerstvá, veľa druhov skvelých šalátov, cestovín, špagety, syry, grilované a rôzne upravené mäsá, rôzne upravené ryby, občas aj príšerky, zemiaky na všetky spôsoby:kaša, pečené,hranolky, ryža, strukoviny na rôzne spôsoby...) Vždy boli aj výborné koláče a zmrzlina – fakt výborné. Večer aj polievka. Medzi jedlami sa podávajú pri bazéne snacky (hot dog, hranolky, hamburger, šalát, toasty, omeleta). Niektoré jedlá boli každý deň, no veľa sa aj obmieňalo, takže vždy bolo z čoho vyberať. Z nápojov džúsy a rôzne malinovky, káva, čaj, pivo, miestne víno, ouzo, vodka, brandy, rum a mohli ste jesť a piť naozaj veľa, veľa a nikomu to neprekážalo ako v niektorých hoteloch. Alkohol do 23.00, potom za poplatok 1,5E.Miešané drinky pre AI za polovicu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Od hotela k pláži najkratšia cesta trvá asi 3min., ale je tam viac ciest na pláž. Pláže sú tam dve, užšie, kamienky aj piesok, vstup do mora väčšinou cez kamienky, ale na konci pláže bolo skvelé miesto s čistým pieskom a pieskovým vstupom. Pozvoľný vstup do mora, more krásne čisté, občas vlny, občas kľudné. Na pláži lehátka za poplatok - okolo 6E dva, ale veľa miest na slnenie aj bez lehátok a pre vlastné slnečníky. Tiež je tam veľa barov, sprchy aj WC.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Silvia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela