02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

príjemna a pohodová dovolenka ~ Recenzia štúdiá Lukas (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:príjemna a pohodová dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Štúdia v kategórii 3. S výbornou polohou pri mori a so starostlivou pani domácou.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Tragaki- mimo rušných stredísk, na vyvýšenine s krásnym výhľadom na more.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V staršej budove bez klimatizácie, nie je TV a sušiča na vlasy. Chladnička musi ist stále, takze hučí aj v noci. Matrace su pružinove bez PUR peny. Vybavenie kuchynský: dvojplatnička, Konvica, príbory, 3 hrnce, nožiky, lopárik, strúhadlo na zeleninu, škrabka na zemiaky, poháre, šálky, naberačka, varecha. Terasa spoločná stráca sa súkromie, nočný pokoj rešpektovali. V novej budove vyšší štandard, je nutne si rezervovať ubytovanie skor.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Denné upratovanie, 2 x za pobyt výmena posteľ. Prádla a uterákov. Denne čistenie bazéna, raz za týžden prehrávanie piesku na pláži. Od delegátky možnosť prenajať si auto, štvorkolku za 40€ a bicykel za 7€ na den. Autobus za 1,80€ asi 5 min. Na hlavnú cestu. Lehatka pri bazéne zdarma. Bazén teplý 30 stupňov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Za zábavou do Tsilivi, Laganas. Na začiatku Tsilivi je Waterpark, po 14:30 je vstupné za polovicu na pešo je to 45 min, autobusom 5 min. Prijemne prechádzky v okolí. V Tsilivi je minigolf. Treba si pozriet možnosti zakyntosu, korytnačky , výlet loďou, západ slnka, Pláž kde vyviera síra, hlavne mesto a pod. Na pláži nie su lode ani vodné bicykle, takže je pokoj, čisto a bez zápachu. Hudbu bolo počuť z blízkej reštaurácie. Do 23 h je počuť strnganie riadov z reštaurácie.
Stravovanie:
Za 10€ v dvoch blízkych reštauráciách jedlo bez polievky s pitím. Ak si nechcete variť je lepšie večere švédske stoly objednať v cestovke. Ja som varila pre 5 člennú rodinu, nákupy na 10 dni za 200€ v Carefoure v Tsilivi, kde je 100% prirážka. Lidl je v Laganase. Supermarket pri štúdiách je asi s 200% prirážkou.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesková, vstup drobne kamienky, 30 m je voda hlboká asi 100m, v mori 5 veľkých kameňov, ktoré nevadili, mólo drevené, niekde chýbali dosky, pozor na štiepky, zábradlie odlomené a zhrdzavené. Na plazí Závesna hojdačka, a vlnolamy z kameňov, Lehatko za nápoje z Ambouly zdarma, tepla sprcha. Prístup k pláži po 30 schodíkoch ( nevadili) ale aj bezbariérovo naokolo po ceste. More teple 26-28 stupňov v júni.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela