02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemná, pokojná dovolenka, lacnejsia ~ Recenzia štúdiá Lukas (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná, pokojná dovolenka, lacnejsia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dobrý, na nedostatky sa da rýchlo zvyknúť. Novšia budova s vyšším štandardom, rýchlo sa obsadí je nutne si rezervovať dokonca februára. Boli sme ubytovaní v krajnej izbe kde pálilo na stenu slnko a klíma na izbe nie je. V noci od mora príjemný vánok. 5 člennú rodinu nás ubytovali do 2 izieb jedna dole a druha na poschodi. Pani domáca je veľmi milá, prihovorí sa, snaží sa o spokojnosť. Určite sa vrátime, ale do novej budovy, aby cela rodina bola spolu- kde su rodinne izby aj apartmán s tv.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Tragaki 5 km od Tsilivi, 15 min od letiska. Zbieraním / rozviazaním turistov to môže trvať aj 45 minút. Na pláži, studia su vyvýšené - chráni od vetra z mora, 50 schodov k moru s oddychovou plochou, byt opatrný. Obrovskou výhodou je poloha štúdii - pri Mori s bazénom.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jednoduché, čiste v staršej budove. Ozýva sa cez steny pohyb, púšťanie vody. Terasa je veľká pre 4 studia predelena bez súkromia. Po 22h rešpektovali pokoj. Vybavenie kuchyne: 3 hrnce, 1 panvica, príbory, nožiky, škrabka na zemiaky, ceditko, naberačka, varecha, taniere, poháre, šálka, krájač na zeleninu, dvojplatnička elektrická, Konvica. Sprchové kút, bez klímy, bez sušiča na vlasy, bez trezoru, bez TV.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Štandardne, upratovanie denne, 2x vymenene prádlo a uteráky. Bazén čisteny denne. Teplota 30 stupňov.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Za zábavou do Tsilivi, Laganas. Vyhovovalo nám ze na pláži neboli lode a vodné bicykle- čistejšie a bez smradu. Doprava miestnym busom za 1,80. Taxík 7€, auto, štvorkolka 40€, bicykel 7€ na den, na začiatku Tsilivi Waterpark za 45 pešo, poobede polovične vstupné.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Amboula: bez polievky, jedlo s pitím za 10€. Stravovali sme sa na izbe. Nakupovala Som Carrefoure v Tsilivi, kde je asi 100% prirážka. Minuli sme asi 200€ pre 5 člennú rodinu. Miestny supermarket 5 min chôdze ma 300% prirážku.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Piesková, raz za týžden piesok prehrabany. Na plazí tepla sprcha a Závesna hojdačka. Prechod po móle s opatrnosťou -môžu byt štiepky, vylomena doska. Zábradlie pri schodoch do mora zhrdzavené - nebezpečne pri vlnách, su vlnolamy. Vstup do mora kamienkovy, asi 3 veľké kamene, nevadili, cca 30 m voda vysoká asi 1 meter. Teplota konca júna 26-28 stupňov. Dostať sa da k moru aj bezbariérovo po ceste 40 m.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela