02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Dovolenka podla mojich predstav. ~ Recenzia štúdiá Zefiros (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka podla mojich predstav.
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pre mna tato dovolenka aj prostredie apsolutne vyhovujuce kludne by som išla znovu. Ale už nie autobusom ale lietadlom. Cesta autobusom zhruba 31hod.Čo bolo jedine minus bolo cestovanie v autobuse na spiatočnej ceste kde sme si nemohli vobec sklopit sedačky koli malemu priestoru v autobuse čiže cestovanie ukrutne a sustavne prekladanie batožiny kedže autobus s nami na trajekt nešiel. Cestovka Aeolus by mohla trošku zlepšit služby cestujucich.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Toto študio je v peknom prostredi plnom zelene. Na plaž je to asi 100m.Napriek tomu že sme boli blizko ozaj rušneho centra mi sme mali tichučko. Obchody tiež blizko taktiež autobusova zastavka. Mestečko Zakyntos vzdialene asi 9km.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jednoduche ale čiste a okolie tiež udržiavane.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Pani domaca velmi prijemna Pani aj všetci rodinny prislušnici nemala som žiadny problem je pravda že izby su neni žiaden luxus ale čisto.Upratovali nam asi 3-4x za pobyt.Mali sme pri študiu aj bazen ktory bol užasny tak ako aj jeho okolie aj voda bola vždy čista.Ja som tam bola spokojna kludne by som tam išla znovu zatial najlepšia dovolenka čo som bola za posledne roky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Mi sme sa o športy nezaujimali ale určite by sa niake našli. Možnost zabavy lubovolna a dosť možnosti.Mi sme travili viac menej času prechadzkami na okolite destinacie ktore su tiž zaujimave. Je možnost vyletov podla vlastneho vyberu.Ja som bola na vyletnej lodi okolo celeho ostrova s možnostou kupania sa počas plavby v okolitych jaskyniach pekny zažitok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Vlastna strava varili sme si. Kedže kuchynka nie je bohvie ako vybavena a mame s tym skusenosti vždy si zoberieme z domu čo potrebujeme. V letovisku je nespočetne množstvo obchodov,barov a reštavracii takže nie je problem si zajst niekde na večeru.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Kedže sme boli na plaži kde sa liahli korytnačky museli sme dodržiavat patričnu vzdialenost od miest kde boli nakladene vajička ale plaž bola pekna a velka takže nebol problem kdekolvek sa zložit. Vo večernych hodinach bol zakaz vstupu na tuto plaž ale bolo sa kde prechadzat. Večerne plaže boli plne mladych ludi pekne osvetlene a dalo sa v pohode prejst až do centra letoviska,ktore bolo nedaleko.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Miroslava Hujčakova
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela