02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Veľká spokojnosť ~ Recenzia Plaza Bay Hotel (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Veľká spokojnosť
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.10.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme boli spokojní maximálne a 5 dávam iba preto, aby ste veľmi nespyšneli ;-)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je od pláže ozaj iba kúsok, možno 100-150m, v relatívne veľmi kľudnej uličke. Pritom je však veľmi blízko do tých rôznych milých malých obchodíkov, prípadne do obchodov s hrdým názvom Hyper alebo Supermarket. Tiež napr. lekár i lekáreň sú blízko, ale našťastie sme ich nemuseli využiť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Skromnejšie zariadenie izby, ale keď je človek prakticky celý deň na pláži, na výlete a pod., tak nám to vôbec nevadilo. Aj poriadok bol na úrovni. Možno je zbytočné meniť uteráky každý druhý deň, dokonca aj v sobotu - iba deň pred odletom - ich ešte vymenili. Nie je to veľmi ekologické, nefunguje tam ten spôsob, ktorý sa nám páči: totiž ak chcem, aby ich vymenili, tak ich hodím na zem. Trezor na izbe v cene je tiež fajn a my sme mali izbu tak blízko recepcie, že sme mali aj wifi na izbe zadarmo ;-)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Ochotný personál, podobne aj ústretová delegátka - pani Beátka - možno som/sme menej náročný/í, ale nemám/e námietky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Plávanie a šnorchlovanie v krásne čistom a príjemne teplom mori, prípadne v hotelovom bazéne - to bol jediný šport, preto toto úplne ohodnotiť neviem. A zábavy bolo dosť aj na pláži, na výletoch, super bol aj "Grécky večer", prípadne každý deň pred obedom i pred večerou "vystúpenie" podareného šéfkuchára bolo skvelé - ale to treba vidieť!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme all inclusive, opäť veľká spokojnosť - aj s kvalitou a rozmanitosťou, vcelku dobrá kávička z kávomatu, vína a piva potokom, tiež miešané alko i nealko nápoje - proste all drinklusive ;-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesčitá pláž (niekto vytýkal, že bol piesok mokrý... to som odpadol, ale to je tá rozmanitosť ľudská...), ktorá povedzme nebola úplne čistá, ale nič kritické. Škoda, že z jednotlivých reštaurácií a klubov, či požičovní priamo na pláži neurčia niekoho, kto by sa ráno a večer povedzme na štvrťhodinke venoval pozbieraniu odpadkov - ale toto je také typicky grécke/južanské a na Zakyntose to, podľa mňa, nebolo vôbec kritické, videli sme oveľa horšie miesta.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Ján Michalec
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela