02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel horší, dovolenka SUPER ! ~ Recenzia Plaza Bay Hotel (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel horší, dovolenka SUPER !
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super lokalita, pekná pláž s pozvoľným vstupom do mora. Hotel nie je zrekonštruovaný - iba vymaľovaný a vymenené postele. Celkovo som ale hotel bral len ako reštauráciu a miesto, kde prespať a pre tento účel to bolo fajn. Skvelá dovolenka.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
V streda letoviska Laganas, množstvo barov a reštaurácii priamo na pláži. Kúsok od ostrova Marathonisi. Môžnosť vidieť (a zdatní plavci aj plávať) s korytnačkami Careta Careta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
LCD TV, telefón, balkón, klimatizácia, postele a vankúše hrúza ale tých pár dní sme to vydržali. Upratovali každý deň, uteráky menili cca každé dva dni. Čisto. Staršia kúpeľna s menším priestorom hlavne v sprchovom kúte. Inak OK.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Delegátka CK Hydrotour bola perfektná, o zábavu menších detí sa starali animátorky. Program pre dospelých nebol (ak nerátam cvičenie v bazéne od 10:30 do 11:00 cca každý druhý deň).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Zábava - Množstvo barov priamo na pláži (odporúčam na drinky Cubaneros). Asi 20 disco klubov na hlavnej ulici. Šport - výlety, vodné bicykle, behanie na pláži, plávanie :)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Klasický grécky AI = raňajky stále rovnaké (vajíčka, fazule, ovocie, jogurt a kompótované ovocie,...ale vyberiete si vždy) Obedy už lepšie občas sa to aj zmenilo. Odporúčam paradajky, uhorky a feta syr. Niektoré mäsá sú dobre. Ryby a morské živočíchy 0 bodov. Cestoviny, olivy. Večere niečo na štýl obeda. Počas dňa zmrzlina. Snack.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná, piesková s pozvoľným vstupom do mora. More čisté. Slnečníky a lehátka niekde v cene drinku = dajte si pivo a máte lehátko grátis - treba sa na to ale spýtať - nie vždy to platí.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Tomáš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela