02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Laganas ~ Recenzia Štúdiá Lefka (1*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Laganas
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vynikajúca poloha vzhľadom na pláž, naozaj iba na skok. Apartmány však vo veľmi zlom stave a ich poloha je jediné ich plus.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Kúsok od pláže, v tichej časti, kde nepočuť v noci hluk diskoték a nočných klubov. Zároveň pomerne blízko hlavnej ulice (main road)s obchodmi a barmi.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Štúdiá, ktoré majú obdobie slávy dávno za sebou. Sprcha a wc v úbohom stave, pri sprchovaní v malom kúte bola voda všade, navyše podlaha zle vyspádovaná a tak sa všetko zbieralo okolo misy, odkiaľ to bolo treba zbierať po každom sprchovaní mopom. Vybavenie kuchynky mizerné, žiadna varná kanvica, úbohá kuchynská linka, varič, príbory hrdzavé, museli sme si kúpiť jednorázovky.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Využívali sme služby reštaurácie Vezalis, kde boli lehátka a slnečníky zdarma, stačilo si niečo objednať. Personál bol vynikajúci, veľmi milí, ústretoví a usmievaví ľudia.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Vzhľadom na to, že na pláž chodili klásť vajcia korytnačky, boli vodné športy vylúčené. K dispozícii blo prenájom člnov a vodných bicyklov. Laganas je miestom nekonečnej zábavy možností nočného vyžitia v množstve barov, diskoték a reštaurácií.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie sme zabezpečené nemali, z domu sme si niesli indukčnú platňu, pretože na varičoch v štúdiách si varenie vyžaduje množstvo nervov. V stredisku bola však široká možnosť stravovania od gyrosu v pite za 1,50€ až po kompletné menu v cene okolo 10€.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž vynikajúca, dlho s veľmi miernym klesaním, takže sa cez deň vyhriala na úroveň termálnych kúpalísk. Navyše veľmi čisté more, len skoro ráno sa dalo po opitých mladých turistoch nájsť na plážach naozaj kadečo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Miroslav Albert
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela