02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

dalo sa ale predstavovali sme si to trocha inak ~ Recenzia hotela Belussi Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dalo sa ale predstavovali sme si to trocha inak
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Keď si odmyslím tú pláž, vstup do mora a balvany o ktoré som vždy zakopla nebolo to až také zlé. Oddýchla som si tam. Boli sme prvýkrát all inclusive tak nemám s čím porovnať, ale tí čo už boli AI, tak neboli nadšení, že za tie peniaze inde mali oveľa lepšie.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
hotel bol totálne odrezaný od všetkého, ani popri pláži sa nedalo chodiť lebo tam ani pláž nebola ale samé malé útesky a balvany
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Posteľ totálne tvrdá, nedalo sa na nej spať a o prístelke radšej ani nepíšem. Mačky behali po terase a aj po jedálni. Sprcha bez závesu. Ale mali sme v izbe TV. Terasa bola veľká.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
upratovali každý den okrem nedele, vymieňali uteráky a bielizen, čistili zrkadlá a WC. Okolo bazéna čistili každý deň. Bolo vidieť, že personál sa bojí majiteľov.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
jediný šport bol plávanie v bazéne a mori, a vyhýbanie sa kameňov v mori. Zábava - žiadna, pokiaľ sme si ju sami nespravili.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
raňajky biedne, obed a večera - výber z 3 druhov mäsa(kuracie, bravčové-niekedy len kosti a plody mora) - príloha- ryža, zemiaky, cestoviny. Ak boli cestoviny na studeno tak to boli tie čo ostali z predchádzajúceho dňa, len ich trocha upravili. Nápoje- riedené a džúsy boli z prášku ale extra riedené. Káva - chutila mi. Sendviče- 2cm párku obalené v lístkovom ceste. čistá voda na pitie akože balená ale bola dolievaná vodou z vodovodu a chutovo hnusná.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
pláž žiadna, iba trávnatý porast bez trávy a keď to zavlažovali tak bolo z toho blato, Keď bol odliv tak bolo potom vidieť pieskovú pláž z kamienkami, ale len tak 1,5m široku a na dlžku 10m
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:jarka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela