02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Bellusi Beach hotel Zakynthos ~ Recenzia hotela Belussi Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Bellusi Beach hotel Zakynthos
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel prezentuju ako 4*, ale tym, co ponukal je max 3*. Pokial si chce niekto uzit dovolenku plnu zabavy a rusneho mesta, tak to tu rozhodne nie je. Okolo hotela nie je nic, k najblizsiemu obchodu s potravinami slapete cca 20 min. Sportove vyzitie je nulove, jedine to, ktore si zabezpecite sami. Ak si chcete oddychnut, tak je to vhodne miesto. Plaz nas na zaciatku neoslovila, kedze tam boli aj utesy s jezkami. Neskor sme sa naucili ako chodit do mora iba po piesku a uz to bolo lepsie. Asi minutu peso vlavo od nasej plaze bol usek mora, kde bol iba piesok a nebol problem. Drinky AI podavali do 23:00 potom sa museli uz iba platit. V AI boli samozrejme iba tie lacnejsie verzie alkoholov. To iste aj s nealkom. Voda na pitie bola tvrda, neviem, ci prevarali tu, ktora tiekla z vodovodu. Ked som si vsak dala "namixovat" sprite s vodou, tak mi naliali uz vodu z plastovej flase. Vodu nalievali do plastoveho valca, odkial si ju mohol kazdy nacapovat sam. Ostatne drinky musel naliat casnik. Vdaka ludom, ktorych sme tam stretli hodnotim tuto dovolenku dobre a hlavne sme si naozaj oddychli a zrelaxovali sa. Vzhladom na to, ze preferujem vzdy ine miesto, tak by som sa do tohto hotela uz nevratila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je priamo pri plazi, co bolo velmi dobre, nakolko vela hotelov boli dalej od plaze.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba bola vcelku priestranna, mali sme tam velku postel a gauc, ktory sa dal roztiahnut. Bola tam aj mala kuchynka (dokonca aj zariadena - taniere, pribory, hrnce, salky). Sprcha nemala zavesy, takze ked sa clovek osprchoval, bola z toho cela kupelna mokra. Klima fungovala, ale bola nastavena centralne, takze sa nam nepodarilo nikdy nastavit teplotu tak, aby sme si ju mohli regulovat alebo aj intenzitu fukania. Stalo sa, ze v noci sme sa zobudili na to, ze nam bolo prilis zima.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ked bolo nieco potrebne tak nam personal vzdy vychadzal v ustrety. Pocas nasho pobytu taxikari strajkovali, tak ked sme chceli, manager hotela (alebo majitel) nas zaviezol (samozrejme za poplatok) aj do Tsilivi alebo Zakynthosu na nakupy.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Sport a zabavu si clovek uzije akurat tu, ktoru si sam spravi :)Animacia v tomto hoteli nie je. Na plazi nie su ziadne vodne sporty. Nie je tam ani pingpongovy stol, ani biliard, ani nic podobne.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava bola chutna, ale vyber bol maly. Na to, ze hotel sa oznacoval sam ako 4*, tak mali vzdy cca 8 druhov jedal. Spageti, omacka na spageti - tie boli vzdy, ryba, dusene maso, priloha: zemiaky pecene, varene, zemiakova kasa, hranolky, ryza - vacsinou jedna volba, niekedy aj dve a dusena zelnina. Takmer vzdy bola nejaka grecka specialita. Mne osobne vadilo, ze sme nemali kazdy den tzatziky, ktore mam velmi rada a robili ich tam neskutocne dobre. Odporucam sa ist najest vzdy v "prvej varke". Ked som si dala kalamare a po dojedeni som sa vratila k pultu, ze si nalozim este raz, uz neboli a miesto toho, aby sa doplnili, tak priniesli uz len vyprazane rybie prsty. Priblizne 2x sa nam stalo, ze sme sli jest vyrazne neskor. Vtedy vsetky jedla uz boli studene, az na hranolky, ktore doplnali podla potreby. Co sa tykalo ovocia, tak sme mali VZDY iba melon, cerveny a sem tam pridali aj zlty - ktory hned ako sa zjedol uz nebol. Ocakavala by som, ze pridaju aspon hrozno, ale nic take nebolo. Snack bar - na to, co som zazila, tak to bola dost bieda, bola pizza alebo tasticky z listkoveho cesta plnene kozim syrom - tieto jedla boli vzdy pred obedom. Nic viac. Po obede boli kolace (ktore ostali z ranajok) a cajove pecivo a zazvorove kolaciky + kava. Myslim, ze ich podavali do 16:00 albeo 17:00. Viem, ze ked sme sa raz vratili z vyletu a boli sme hladni, tak sme sa vratili v case, kedy ich uz schovali. Ked sme vsak casnika poprosili, aby nam doniesol tanier plny kolacikov, ze sme sa vratili z vyletu, tak nam doniesol, takze sme to prezili do vecere :)
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz je velmi mala, so slnecnikmi a lehatkami nie je absolutne ziadny problem a su bezplatne.Na plazi su kamienky, ale su tam aj miesta, ktore su cisto pieskove. Vo vode su male utesy, na ktorych je dostatok morskych jezkov. Ked fukal silny vietor, tak sme mali vlny a aj more bolo nepriehladne, takze vstup do mora nebol teda nic moc. Ked bolo bezvetrie, tak sa ukazala uzasne cista voda s krasnym podmorskym svetom - malo aj to svoje caro, a hlavne vtedy sme sa naucili "cesticku" ako vojst do mora iba po piesku a vyhnut sa tak jezkom. Jedna osoba sa vsak nestastnou nahodou prevratila z nafukovacky a na jedneho skocila, takze sme si uzili aj s vytahovanim pichliacikov. Niektore este ostali, aj ked sme sa uz vratili.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lenka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela