02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

skvelá dovolenka ~ Recenzia štúdiá Stonebridge (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:skvelá dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.05.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
zakydaný je krásny ostrov, odporúčam, hneď by som sa tam vrátila. cesta ubehla rýchlo, aj plavba loďou na ostrov, potom nás autobus takmer okamžite odviezol na miesto pobytu, aj keď sme občas mali pocit, že sa na úzkych cestách ďalej nedostaneme (šofér takmer pred každou ostrejšou zákrutou trúbil). v stredisku sme si večer požičali štvorkolku a hneď šli do mesta zakyntos a na druhý deň sme si na nej prešli takmer celý ostrov, skvelý zážitok, mapu vám dajú takmer všade. oplatí sa "obkukať" kam sa robia fakultatívne výlety a potom tie miesta navštíviť na vlastnú päsť. je to oveľa zaujímavejšie :) skvelý. odporúčam každému. stredisko nie je plné ľudí, hluku. tak akurát. skvelá oddychová dovolenka. odporúčam navštíviť akvapark, vybláznite sa tam dosýtosti.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
jednoduché izby, so základným nábytkom, ale pekné a čisté. typický grécky štandard. v izbe bola kuchynka aj s príbormi a riadmi. myslím, že nám ich upratovali každý deň. pri štúdiu sme mali vlastný bazén, takže to bolo veľké plus, tiež tam bola reštaurácia. jediný, ale dosť závažný nedostatok bola teplá voda. teda skôr nebola. takmer vždy keď sme prišli z pláže, tak sme si museli niekoľko dlhých minut vodu odpúšťať, aby k nám teplá vôbec došla, čoho sme sa niekedy ani nedočkali. a skoro som zabudla. štúdio je hneď vedľa cesty do susedného mesta a tak sa tam skoro ráno premávali staré motorky, autá dosť rýchlo a dosť hučiaco. takže tieto dve veci sú mínus, čo sa týka ubytovania
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
ako som už spomínala, personál nám chodil len upratať izby, v podstate bol milý a slušný
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
na pláži sú typické športové aktivity, ale my sme neskúsili, tak nemôžem povedať k nim veľa, ibaže ceny boli neskutočné
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
stravu sme nemali zabezpečenú, takže sme to riešili domácimi zásobami, ale hlavne miestnymi tavernami. s ktorými sme boli spokojní. odporúčam zájsť do pepeho (nie je to taverne, skôr taký malý bufet), parádne porcie, ceny aj personál. v meste sa dajú nakúpiť základné potraviny, len ceny sú dosť vyššie, aspoň nám sa zdali. ale inak v tavernách varia skvele. tiež sa nám neodporúčalo piť miestu vodu, ale my sme si z nej po celý čas robili tang a podobne a zvládli sme to (za pomoci hrušky ráno a večer).
Pláž:
starstarstarstarstarstar
málo ľudí, pozvoľný vstup do mora (typu ideš, ideš, ideš a voda stále len po kolená), myslím, že je to vhodné pre rodiny s deťmi. rovno mi mieste kde sme sa chodili kúpať bol aj hotel s pri ňom hotelový bazén, takže sme si to pekne striedali a mohli sme sa tam osprchovať od slanej morskej vody. pláž nie je široká, ale vzhľadom k tomu, že tam nebolo preplnené vyhovovala.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:kvetka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela