02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Sklamanie ~ Recenzia hotela Lithakia Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
nedajte sa oklamat titulkom "dokkonala starostlivost majitela" je to pekna romanticka dovolenka, ale nie velmi vhodna pre rodinu s malymi detmi..dost mi vadil drzy a neschopny personal hotela. celkovo vsak hodnotim pozitivne, a to hlavne kvoli vzduchu, pocasiu a vyhliadke okolo zakyntosu na lodi. s
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
z letiska transfer do Lithkaia beach trva 1 hodinu aj ked je hotel od letiska cca 10 min autom. proste rozvazaju ludi najprv do laganasu atd a Agios Sostis je posledne v tomto okruhu.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
bol som aj v horsom ale aj ovela lepsiom. prvy dojem strasny, po case si zvyknete. mali sme 2 studia na prizemi, vyhlad rovno na bazen a more. na stenach na chodbe lastovicie hniezda, v noci na balkone macka. kadzy den prezliekaju postele + komplet cistenie izby. zariadenie kuchynky - hrnce, pribor, noze, kanvica, panvica..vari sa na dvojplatnicke - postaci.klime je za doplatok, nam ju zaciatkom jula nebolo treba, bolo prijemnych 27 st. odporucam ist koncom juna a zaciatkom jula, v strede jula je uz dost horuco - 35 st. vezmite zo sebou taku srandu do zastrcky proti komarom. vecer a v noci /do cca 12h/ je hluk, hlavne majitel a personal ked im skonci smena tak vysedavaju v restike za doprovodu hlucnej hudby / da sa vydrzat/
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
otras..to aj v bulharsku a rumunsku a slovensku sa ku vam chovaju lepsie. jedinym poztivom su majitelia malych obchodikov, ti boli velmi usluzni a vazia si kazde euro ktore nechate u nich v obchode.internet isiel cca kazdy druhy den aj napriek upozorneniam priamo na majitela.ten bol inac pritomny kazdy den v hoteli a vecer dozera /velmi nevhodnym sposobom/ na chod restauracie. majitel je mix greka a australcana a je to velmi nespymaticky postarsi pan. takmer kazda proba bola vybavena bud ignoraciou alebo klamanim. velky pozor na neho, mily je z nejakeho dovodu len ku holandanom.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
vylety lodou okolo ostrova, plavanie s korytnackami, vylet na plaz Navajo /alebo navaggio/..dostupne vsade na ostrove, pozicanie vlastnej lode na hodinu -30 eur, cely den 80 eur. pozicovna aut na kazdom kroku, obchody dobre vybavene, maju vsetko potrebne /aj plienky pampers :) ziadne vodne sporty ani skutre /kvoli ochrane korytnaciek/ zabudnite na volejbal na plazi, tu nie su takmer ziadne plaze, iba male kusky miesta akurat na lehatko.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
hroza. jedlo je aj celkom chutne, porcie velke. ak vas bavi jest kazdy druhy den sardinky ako prejedlo- nech sa paci. mali sme polpenziu a ak by som sa tu mal vratit, tak urcite bez stravy a zvolim kombinaciu vlastna kuchynka+restika podla vlastneho vyberu. ranajky- kazdy /naozaj kazdy jeden/ den to iste: sunka, syr, vajicko, pomarancovy dzus, med, maslo a kava / kava sa podava tymto sposobom: v jednom sklicku je cukor s lyzickou pre vsetkcych, v druhom kava - Nescafe, a velka konvica s horucou vodou. mne to stacilo, ostatni slovaci dost nadavali hlavne na monotonne ranajky. vecera-predjedlo /rybky/ , hl. jedlo a dezert. vecera v restauracii bolo vsetko len nie prijemny zazitok. rozpraval som sa s personalom a mali prikazene od majitela aby natahovali cas medzi jedntolivymi chodmi, kvoli tomu, aby sme tam boli co najdlhsie a restauracie /alebo taverna podla grekov/ vyzerala plna. toto ma osobne dost nasralo, cakat 20 min medi predjedlom a hlavnym jedlo, a dalsich 10-20 min za dezertom. poslende dni som na dezert ani necakal. jedlo mali pripravene uz hotove /videl som ho pod barom/ ale casnicky ho nesmeli na pokyn majitela odniest na stol..no comment. v inych restauraciach som sa s tymto nestretol. inac fantasticky olivovy olej, paradajky a ovocie. pivo stoji 3,5 eur /heineken flasa/, kava od 1,80 do 3 eur. zvysok podobne ceny ako v KE alebo BA. beef steak od 10 do 15 eur, gyros pita 2,50, bageta z mozzarelou a pestom 3 eur. napoje a pivo v restikach su na svk pomery drahe, v obchodoch je to ok.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
popis za katalogu FIFO: "dlha a uzka piesocnata plaz "..uz pocas prijadz autobusom ku hotelu som preglgal horke sliny kedze po piesku ani stopa. prve tri dni strk a kamane, vo vode riasy, po cca 10 metroch je piesok a voda pekna cista. plaz bolo nase najvacsie sklamanie, cakali sme krasnu plaz priamo pred hotelom, a dopadli sme tak, ze sme chodili cca 15 min k inej plazi - aj ta nebola nic extra. zakynthos ano, ale letovisko agios sostis nie. ak mate moznost, pekne plaze su na severe /severo vychode/ ostrova. inac plaz navajo a vrak su krasne na pohlad,ale plaz je kamienkova a nie velmi prijemna na chodenie. urcite nie pre male deti.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela