02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie En Plo ~ Recenzia Štúdiá En Plo (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie En Plo
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna lokalita - špičková pláž pod horami, čisté modré alebo zelené more (podľa svetla a hĺbky) často s menšími vlnami. More a hory na 1 mieste. Množstvo taverien a reštaurácii s dostupnými cenami (september). Možnosť požičať auto (cca 40€ + benzín) a prezrieť celý veľmi pekný zelený ostrov, stačí na to cca 8 - 10 hod. Obrovské množstvo Rumunov a Bulharov. Vadí na pláži, keď si vedľa vás vyberie miesto hlučná partia alebo ak ich stretnete pri prehliadke miesta, kde sa hodí ticho (napr. prekrásny kláštor na skale nad morom). Do reštaurácií nechodia.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborné miesto na brehu mora (more cca 20m) pod horami. Zadajte googlu "Thassos En Plo", klik na obrázky.Pieskové pláže do vzdialenosti 5 resp. 12 min. pešo od ubytovania. Od ideálu (pri mori s výhľadom a ticho) delil fakt, že medzi hotelom a morom viedla chodníkocesta , po ktorej prechádzali ľudia a semtam auto. V blízkosti taverny, takže cez deň úplné ticho nebolo (ale to väčšinu času nevadilo, keďže do izby sme chodili len večer). Večer zvukov kopec, ale nič extrémne. Keď boli vlny, more príjemne prehučalo všetko. Zvuk mora sa dá rýchlo obľúbiť. Obyvatelia izieb otočených na hory zrejme zvuky neriešili.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
5 izieb umiestnených na poschodí sa líši usporiadaním a najmä umiestnením balkóna - 2 izby nemali výhľad na more ale na hory (+ boli ušetrené ruchu ulice). My sme mali bočný balkón s úzkym výhľadom na more. Izba čistá, stroho ale vkusne zariadená. Príliš tvrdé matrace. Možnosť prihriať jedlo na el. sporáku, rýchlokanvica, chladnička. Klímu sme nepotrebovali aktivovať. Semtam komár, vyriešené elektr. plašičom komárov (doniesť so sebou). Upratanie a výmena prádla v polovici pobytu - stačilo. Televízor je, ale je zbytočný, lebo len miestne stanice; nám nechýbal. Ruch na ulici len do cca 23.00, ale nič extrémne. Slabé osvetlenie izby (asi šetrenie), vadilo pri čítaní.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poskytujú len jednotvárne raňajky a 1 výmenu prádla s 1 uprataním. Domácemu by som poradil poskytovať bicykle, pestrejšie raňajky. Niekto by privítal lepší výber TV staníc.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plávanie je zadarmo, inak nič. Na plážach sa dá hrať volejbal. Nevadilo - futbal a či tenis môžem hrať zvyšok roka doma. Zábava - mimo mňa, mne spevy a tance na dovolenke nechýbajú. Stredisko je orientované na rodinnú a pokojnú dovolenku, takže ak chcete kluby a diskotéky, choďte na dovolenku inam.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
En Plo zaisťovalo len raňajky. Každý deň 2 plátky šunkovej salámy, 2 plátky syra, 2 malé biele krajce chleba. Saláma 2 krát variovaná 1 párkom bez horčice alebo vareným vajcom. Sqelý miestny med. Mali sme polpenziu, takže obedy v tavernách - ak máte radi prímorskú kuchyňu, výborné. Ak nie, budete jesť kopu mäsa (bravčové, kuracie, jahňacinu). Výborné zeleninové šaláty. Večere v blízkej reštaurácii - výber z 3 jedál, polievka, zákusok. Dobrý kuchár.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je sqelá, dlhá skoro 3km, veľká časť (3/4)z jemného piesku. Dno sa zvažuje do mora pozvoľne, takže vhodné aj aj pre malé deti. Možnosť zaplatiť si lehátka so slnečníkom (vrátane dvoch nápojov cca 6-7 €).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Belo M
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela