02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Cena zodpovedajúca kvalite ~ Recenzia Kalogria Greek Village (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Cena zodpovedajúca kvalite
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kategorizácia hotela podľa môjho názoru zodpovedá trom hviezdam. Dlho sa v ňom nič nezrekonštruovalo, niektoré časti by nutne potrebovali aspoň náter. Oplatí sa najmä kvôli výbornej strave a relatívne slušnej pláži. Neodporúčam fakultatívne výlety organizované CK. Všetky sú nenormálne predražené (napr. Olympia viac ako desatina ceny celej dovolenky). Keď si už nejaký zvolíte, tak odvšadiaľ vás ženú, na nič nie je čas, nemôžete si v kľude nakúpiť, ani poobzerať múzeá. Radšej choďte na vlastnú päsť, aj keď cestovanie je v Grécku tiež dobrodružstvo. Vybrali sme sa autobusom do prístavu Patras. Nie je tam veľmi čo na obdiv, obchody neponúkajú nič extra, mesto špinavé, niektoré štvrte vyzerajú akoby ste navštívili cigánske getto niekde na východe.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je situovaný blízko letiska (cca 10 min. autobusom), čo je nesporná výhoda. Žiaľ je v oblasti, kde o turistickom ruchu veľmi nechyrovať. Okrem dvoch hotelov a jedného mini-marketu tam nenájdete zhola nič. Nie je kam ísť na prechádzku, na výlet atď...Veľkou nevýhodou je blízkosť mokradí Strofilia, z ktorých vás budú najmä v podvečer atakovať húfy komárov. Kto však hľadá kľud, tu ho zaručene nájde.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby síce skromné, ale zodpovedajúce 3 hviezdam. Jedinou nevýhodou sprchový kút so závesom, takže keď sa sprchujete tak osprchujete v podstate celú kúpeľňu. Upratovanie dostatočné (častejšie ako sme mali napr. v 5* v Turecku). Nábytok trochu postarší, ale vyhovujúci. V televízii dokonca slovenská TA3, wi-fi na recepcii zadarmo, ale pripojiť sa je zázrak.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Gréci sa nejak extra netrhajú, ale v porovnaní s minulosťou si nás už viac vážia. Ochotní čašníci aj kuchári. Nie je problém vybaviť čokoľvek. Snažia sa z minima vytlačiť maximum. Na recepcii aj slovensky hovoriaci personál, takže milé prekvapenie.
Šport a zábava:
Každý si určite niečo nájde, tenisové kurty hneď pri hoteli. Vodné športy za poplatky. Raz za turnus vybavia špeciálnu zľavu pre účastníkov hotela. Animátori klubu markíza fajn, snažili sa naozaj koľko mohli. Večerné programy vcelku OK. Na pláži možnosť plážového volejbalu...nevýhodou je trošku pichľavá vegetácia naokolo, takže keď lopta odletí ďalej, tak sa buď prepichne alebo si do nohy zaručene napichnete bodliak vy.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie naozaj výborné. Nie je mu veľmi čo vytknúť. Azda len čistejšie poháre a taniere. Veľký výber jedál, každý druhý deň príprava pokrmov aj na grile. Niekoľkokrát dokonca divina, morské špeciality. Ovocie, koláče atď. Trochu ma prekvapil problém zohnať čaj. Pokiaľ si nenaberiete sáčky už pri raňajkách, tak cez deň sa k nemu nemáte veľmi ako dostať, navyše si treba stále pýtať od čašníkov v bare "hot water", ktorí na vás následne pozerajú ako na blázna. Skrátka čaj sa v Grécku asi veľmi nenosí, ale piť stále tie chladené sladké žbrndy sa jednoducho nedá. Vodu sme si kúpili v markete za podobnú cenu ako u nás.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž piesková relatívne o.k. Aj keď odpadky a špaky sa kde tu povaľujú, ale to robia len hlúpi ľudia. Odpadkový kôš je odrezaná plastová nádoba. Na Grécko netradičné slnečníky a ležadlá zadarmo, čo je tiež plus. Vstup pozvoľný, more vcelku čisté a teplé. Vhodné aj pre rodiny s deťmi.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Miloš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela