02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Ako tak ~ Recenzia Kalogria Greek Village (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Ako tak
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
super pri plazi, inak okolie 0 bodov, ziadne moznosti, i ked sme hladali kludne miesto, na 8 dni nam uz toho kludu bolo aj vela. Nabuduce musime hladat nieco medzitym.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
vzhľadom k cene dosť neuspokojivé, zaplatili sme za tuto dovolenku 1750 eur (2 dosp., 1 dieta 5r.) co sa mi po prichode na miesto zdalo za poskytnute sluzby hlavne co sa tyka ubytovania obrovsky drahe oproti tomu, co sme mali moznost vidiet v Olympii Village (luxus oproti Kalogrii), kde bol rozdiel v cene cca 300 eur. Co sa tyka upratovania a cistoty v izbe, veľmi si pani upratovačka nepotrpela. Balkon nebol umyty ani len pozametany ani jedenkrat (pričom padali zo stromov take ihličky), max. vymenila uteraky zakazdym ked sme ich hodili na zem, lightovo umyla 2x podlahu v izbe ale to bolo asi tak všetko.
Služby:
Bez jazykoveho obmedzenia, okrem animatorov tam bola i čašnička, barmanka i na recepcii slovenka. V jedinom malom obchodiku so suvenirmi v arealy bola tiež češka, takže žiadny problem. Vsetci boli mili, s tym nebol absolutne ziadny problem.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
animatori boli super, snažili sa veľmi, každy den program pre deti, škola plavania, miniklub, v poobednych hodinach sa tiež venovali detičkam robili rôzne hry, suťaže aj počas dna, vecer bol vždy s programom: Scatch show (super odporucam, plakala som od smiechu animatori David, Marcel a Veronika robili scenky ale bombove), Grecky vecer (grecki tanečnici), White beach na plaži všetci v bielom. Ale zase to bola jedina vec tieto programy, ktora sa v tomto mieste dala absolvovat vzhľadom na polohu hotela. Siroko daleko nic, iba ak jeden camping a schatrale penzioniky. Najblizsia dedinka cca 5 km. Co sa tyka poznavacich vyletov, bolo z coho vyberat, avsak ak to ma absolvovat cela rodina tak to bolo dost drahe. Poldenny vylet do Olympie nas vysiel 120 eur. Ateny alebo Zakyntos by uz bol i vyse 200 eur co je dost uz na jednodenny vylet plus k tej cene co sme dali za dovolenku.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
celkom fajn, ranajky trochu chudobnejsie na vyber a pestrosť, obedy a vecere uz boli oveľa lepšie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
plaž bola len hotelova, takže lehatka a preplnenosť bola uplne vpohode a vhodna pre tych, ktori uprednostnuju klud a nie vela ludi na jednom malom priestranstve. Uplne vhodne pre detičky. Jedine v NEDELU sa na plaž prihrnu i domaci Greci a preto nieje iste, ze sa k volnemu lehatku dostanete. Pocas tyzdna sa dalo v pohode si i vyberat kde sa vam bude lepsie relaxovat. Co sa tyka cistoty plaze/piesku tiez by to mohlo byt lepsie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Henrieta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela