02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Oddychova dovolenka ~ Recenzia hotela Pavlina Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Oddychova dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajuci hotel v krasnom zelenom a udrziavanom prostredi. Odporucam ludom, ktori si chcu oddychnut od velkomesta a ruchu, nakolko sa hotel nachadza dalej od vacsich miest. Skvely personal, strava, prijemna rodinna atmosfera. Urcite sa este dakedy vratim do tohto hotela.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Od ruky od mesta, co je pre niekoho vyhodou, ako bolo pre nas. Takze odporucam pre ludi, ktori hladaju oddychovu dovolenku a nevyhladavaju rusne strediska s nocnym zivotom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ciste, pekne,priestranne izby s balkonom. Byvali sme na izbe traja a izba bola uplne dostacujuca.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Vynikajuce, pravidelne cista izba, vymenene uteraky. Obsluha usmievava, ochotna a pracovita. Vramci hotela su aj velmi vkusne zariadene obchodiky, daju sa tam kupit rozne suveniry, olivovy olej,vino, med, atd a prijemne pokecat s pani domacou, ktora je z ČR.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Hotel ponuka moznost pozicania bicyklov, prenajom tenisoveho kurtu. Nachadza sa tam aj travnate ihrisko na volejbal so sietou. Pre deti velmi pekny detsky parcik s roznymi domcekami. Bazen pre deti a jeden velky bazen. V pondelok vecer sa konal tradicny grecky vecer, co bola prijemna zmena, aj sme si zatancovali :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme all-inclusive ktory splnil ocakavania. Jedlo bolo dochutene, cerste, vyber velky. Na ranajky sa to opakovalo, ale ked clovek zvolil rozne kombinacie, tak vedel mat pokazde nieco ine. Obedy byvali vonku pri bazene s nadhernym vyhladom na more. Rozne napoje na vyber, stale k dispozicii. Co ma velmi potesilo, ze robili vynikajuce FRAPPE, ktore bolo tak isto v cene allincl.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz pekna, cista,troska mensia, ale stacila. Pani, ktora obsluhovala plazovy bar pravidelne chodila a zbierala odpadky, upravovala volne lehatka. Vramci all inclusive boli lehatka a dazdniky v cene, len trebalo si trosku privstat aby si clovek chytil miesta ktore chcel. V plazovom bare, ale zial allincl neplati, vodu si treba kupovat, cena bola v pohode, 1l vody 1euro.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela