02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skvelé miesto na oddych. ~ Recenzia hotela Pavlina Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelé miesto na oddych.
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:19.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Na dovolenku do Grécka chodíme už niekoľko rokov, zatiaľ vždy na iné miesto a tento hotel nás dokonale prekvapil. Skvelé miesto na oddych a celkový reset. Odporúčam.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Je to skôr pokojné miesto. Hotel aj s plážou je mikrosvet sám pre seba. Je na nevysokom útese a z trávnika pri bazéne alebo z terasy pri bare sú krásne výhľady na Patras, záliv a okolité hory. V blízkom okolí nie sú takmer žiadne obchody alebo pozoruhodnosti, no je to vhodné miesto na výlety autom. V okruhu do dvoch hodín cesty sú Delfy, Olympia, Korint. Podnikajú sa odtiaľto aj výlety loďou na Zakyntos.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba bola na grécke pomery luxusná. Čistá, s chladničkou, klimatizáciou a veľkým balkónom. Personál izbu denne upratoval, takže sme vždy boli v čistote. Kúpeľňa bola jednoduchá, ale čistá a všetko fungovalo. Okno sme mali smerom k bazénu a baru, ale hudba, ktorú bolo stadiaľ počuť, nebola neprimerane hlasitá a nerušila. Hotel je na menšom útese nad morom, takže aj keď budete mať výhľad na more, nečakajte, že budete stále počuť šumenie vĺn. Najkrajší výhľad je z terasy pri bare. Ku kvalite ubytovania významne prispela absencia komárov.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál je milý a úslužný. Vždy, keď idete okolo, usmejú sa a pozdravia. Pred odchodom mi nedalo, aby som sa s niektorými nešiel osobne rozlúčiť a veril som im, že by si úprimne želali, aby som ostal dlhšie. Na recepcii vždy niekto je, s kým môžete riešiť, čo potrebujete. Pri bazéne je až do večera plavčík, ktorý dohliada na deti a celý deň sa po záhrade pohybuje záhradník. WiFi hotela funguje spoľahlivo, dosah je síce obmedzený, ale kvôli tomu je v hoteli veľká a pohodlná hala. Je tu tiež malý obchod, kde sa dajú kúpiť suveníry. Ceny sú primerané. Dajú sa tu tiež kúpiť pohľadnice so známkou a priamo na hoteli je poštová schránka.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Je to skôr pokojné miesto s mnohými atrakciami pre deti. Hotel požičiava bicykle na krátke výlety do okolia. Raz do týždňa usporiada grécky večer s tradičnou hudbou a tancom. Na šantiace deti pri bazéne dozerá plavčík, inak zábava pre dospelých nie je organizovaná a hudba pri bare je nevtieravá.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola čerstvá a bohatá. Vždy si bolo z čoho vybrať a ak bol o nejaké jedlo alebo ovocie väčší záujem, stačilo počkať, kým vyložia novú dávku. V ponuke prevažovali miestne grécke jedlá, vždy vynikajúco upravené s vyváženou chuťou. Ak ste naučení na výrazné chute z „gréckych“ reštaurácií v strednej Európe, to tu nenájdete. Najlepšie je to poznať na rybách a morských plodoch. Nikde som nejedol lepšie. K perfektnej strave patrí aj skvelý personál kuchyne a jedální. Čašníci sa s vami snažia hovoriť po slovensky a už po niekoľkých dňoch si pamätajú, čo najradšej pijete a čiu spoločnosť vyhľadávate. Prestieranie sa tu vymieňa vždy po odchode hosťa, takže si sadnete k čistému stolu aj keď prídete medzi poslednými.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
More je zväčša pokojné a zrána úplne bez vĺn. Pláž je pod útesom a prístup na ňu je len po strmých schodoch z hotelovej záhrady alebo po pláži od okolitých hotelov. Myslím, že na pláži sa cudzí ľudia takmer nepohybovali. Lehátko nájdete voľné vždy, lebo sú tu pripravené aj do zásoby. Na pláži je celý deň dozor, ktorý ráno začína upratovaním pláže. Cez deň vám môže poskytnúť z chladničky nanuk alebo niečo mrazené. Niekedy púšťa aj hudbu, tiež primerane a nevtieravo. Voda je čistá a aj ďaleko od brehu je vidieť piesočnaté dno, rybky a ďalej od brehu niekedy medúzu. Predpoludním svieti slnko z pravej strany, takže tieň máte od susedovho slnečníka. Podvečer už je celá pláž v tieni, ktorý tam vrhá útes. Pri zapadajúcom slnku bolo príjemne v záhrade pri bazéne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Marián Moravčík
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela